Független ingatlanvagyon-értékelés, értékbecslés

Szeretné tudni ingatlanának valós értékét?

Legyen szó bármilyen ingatlanról, , valódi szakértői véleményt adunk, sok éves  szakmai tapasztalattal. Az értékbecslés segít Önnek eladás vagy vétel előtt, pályázatoknál, vagy akár vagyonmegosztásnál is.

Miben tudunk segíteni?

Segítségünkkel megalapozottabb döntést hozhat, ha

  • Lakásvásárlás vagy – eladás előtt áll
  • Ingatlant örökölt
  • Tanácsadásra van szüksége
  • Hitelt szeretne felvenni

Függetlenség és garancia

Bankoktól, pénzintézetektől, függetlenül, valós értékbecslést adunk. Jutalék helyett fix szakértői díjért dolgozunk, semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy ne a VALÓS értéket adjuk meg Önnek.

Értékbecslési szakértők vagyunk, ez az egyik fő profilunk.

Munkánkra 100 százalékos garanciát adunk. Minden értékbecslő kollégánk képzettsége megfelel a törvényi előírásoknak, szerepelnek az ingatlanvagyon-értékelő és közvetítői névjegyzékben, ellenőrizhetőek..

Miért minket válaszon?

  • Segítünk, hogy reális áron adja el ingatlanát

Ha pontosan tudja az ingatlan értékét, gyorsabban – és valószínűleg jobb áron – tudja eladni.

Ha túlságosan drágán hirdeti, akkor nem jönnek a jelentkezők, és az ingatlan továbbra is csak viszi a pénzt; ha túl olcsón, akkor pedig jelentős összegtől esik el.

Segítségünkkel pontosan annyiért hirdetheti meg ingatlanát, amennyit az ér, így nagy eséllyel talál rá jó vevőt rövid időn belül.

  • Nem próbáljuk meg rábeszélni semmire

Független szakemberként nem állunk kapcsolatban egyetlen bankkal sem, így nem kell attól tartania, hogy rábeszéljük egy kedvezőtlen feltételekkel rendelkező hitelre. A kölcsönös bizalomra építünk

Tisztában vagyunk vele, hogy szolgáltatásunk a bizalomra épül, így mindent megteszünk azért, hogy az első megkereséskor kölcsönös szimpátia alakulhasson ki, illetve, az elnyert bizalmat hosszú távon megőrizhessük.

Az ingatlanvagyon-értékelő és közvetítői névjegyzék

A LAIL Kft. a C653/2020 sorszámon bejegyzett, a cég ügyvezetője Lázár Ilona a 08571/2020 sorszámon a került bejegyzésre.

Ingatlan kereső

Budafok központjához közel, csendes helyen ajánlom megvételre ezt a belső kétszintes,3 szobás 68m2-es lakást, mely egy 4 lakásos újépitésű társasházban található.A lakás alsó szintjén egy amerikai konyhás nappalit, tárolóhelyiséget és egy wc-t, a felső szinten egy nyitott légterű szobát,egy hálószobát és egy sarokkádas fürdőszobát találunk.Az ingatlanhoz tartozik egy 40m2-es saját használatú lekerített kertrész valamint egy […]

68 m² 3 hálószobák 1 fürdőszoba

Salgótarjánban a városközponttól 1 km-re az Acélgyári út 75 sz.alatt eladó,egy 80% -ban felújitott 49 Nm-es földszintes ,konvektoros fűtéssel rendelkező társasházi lakás.Előtér,folyosó,két galériázható szoba/3,6 belmagassággal rendelkezik/,konyha,zuhanyzó-wc egyben.A melegviz ellátását villanybojler biztositja.A nyilászárók (ablakok)cserére szorulnak.Nagy előnye,hogy az Acélgyár közvetlen közélében van,ahol a közeljövőben oktatási,és szórakoztató központot terveznek kialakitani ,egy 400 fős gyárrész újrainditása mellett,igy akár befektetésnek […]

49 m² 2 hálószobák 1 fürdőszoba

Powered by Estatik

Finanszírozás

Díjmentesen, teljeskörű* ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk.

* lakáshitel, babaváró, CSOK, személyi kölcsön, szabadfelhasználású hitelek, egyéb banki szolgáltatások