Tudnivalók a CSOK-ról.

Kinek jár a CSOK?

A fiatal házaspárok – a pár legalább egyik tagja 40 év alatti – számára igénybe vehető CSOK két fő elemből áll. Az egyik a vissza nem térítendő állami támogatás, mely akár 10 millió forint is lehet, valamint a kedvezményes (3%-os) banki hitel – itt természetesen a banki elbírálás ugyanúgy szerepet játszik, és a kitételek bankonként változhatnak -, ami a 15 millió forintot is elérheti. Ezek nem zárják ki, hogy a párok további hiteleket vegyenek igénybe, ennek a feltételeit azonban pár piaci alapon határozzák meg. Az életkori megkötés azonban csak az előre vállalt gyermekek esetében érvényes, tehát ha a házaspárnak már van 3 gyereke, de mindketten elmúltak 40 évesek akkor is igénybe vehetik a CSOK nyújtotta lehetőségeket. A házaspárok mellett azonban egyedülálló három gyermekes szülők, valamint élettársi kapcsolatban élők is igényelhetik a CSOK-ot, utóbbi esetben azonban érdemesebb a feleknek házasságot kötni, hiszen ellenkező esetben csak az egyik fél veheti igénybe a kedvezményeket és csak a jogilag saját gyerekeire – vagyis az élettársa előző kapcsolatából származó gyerekeit nem veszik figyelembe. A CSOK igénylését az is könnyebbé teszi, hogy azok is élhetnek vele akiknek a nevén már van más ingatlan, sőt ennek eladása esetén a befolyó összeget fel is használhatják az új ingatlan megvásárlásához. A KHR (korábban BAR) lista csak a kedvezményes hitelfelvétel alól zár ki, a támogatási körből nem. Egyértelmű kizáró ok viszont, ha az igénylőnek köztartozása van. Fontos kitétel még, hogy az egy vagy két gyermek után igényelt CSOK esetén legalább az igénylők egyikének 180 nap folyamatos TB-jogviszonyt kell igazolni, legfeljebb 30 nap megszakítással. Három vagy több gyermek után igényelt CSOK esetén már minimum két éves jogviszony kell, ez esetben is legfeljebb 30 nap megszakítással. A korábban lakástámogatásban részesültek a támogatási összeg különbözetét kaphatják meg az egyéb feltételek teljesülése esetén, azonban aki korábbi gyermekvállalását még nem teljesítette, az a különbözetet sem igényelheti. Kizáró ok, ha az igénylőt a támogatási kérelem benyújtását megelőző 5 éven belül vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás visszafizetésére kötelezték. A CSOK szempontjából gyermeknek számít a 12. hetet elérő magzat, míg a felső határ a 25. életévét be nem töltött személy, vagy az aki betöltötte 25. életévét, de megváltozott munkaképességű és ez az állapot legalább 1 éve tart és előreláthatóan az elkövetkezendő 1 évben a helyzete nem is fog változni. Az igénylőknek és gyermekeiknek 10 évig életvitelszerűen a támogatott ingatlanban kell lakni. Ez alól kivétel csak a következő esetekben megengedett:
 • tanulmányok miatt ideiglenesen máshol él,
 • egészségügyi intézményben kezelik,
 • munkavállalás miatt legfeljebb öt évig más településen lakik,
 • közeli hozzátartozót ápol,
 • letöltendő szabadságvesztését tölti,
 • kiskorú gyermek időközben nagykorúvá válik és elköltözik,
 • nagykorú gyermek elköltözik
A közfoglalkoztatottak új lakás vásárlására nem igényelhetnek CSOK-ot, csak használt lakásra.

CSOK új lakásra

Új lakásnak minősül az a lakás, amit az alapozási munkáktól kezdve teljes egészében újonnan építettek, a lakhatás jogszabályi követelményeinek megfelelnek, az ingatlan-nyilvántartásban lakóház vagy lakás néven szerepelnek, legalább egy 12 m2 hasznos alapterületű lakószobával, fürdésre alkalmas helyiséggel és WC-vel, közműves villamosenergia-szolgáltatással és egyedi fűtésmóddal rendelkeznek. Ez lehet tanya is. Szennyvízelvezetési szempontból közműves vagy annak elhelyezése, tisztítása a jogszabályi előírásoknak megfelel (pl.: egyedi zárt szennyvíztároló). Közműves ivóvíz-szolgáltatással vagy ivóvíz minőségű kúttal rendelkeznek. Tetőtér-beépítés vagy emelet-ráépítés akkor számít új lakásnak, ha két új, önálló albetétként nyilvántartott, lépcsőházból vagy szabad lépcsőn megközelíthető, külön bejárattal rendelkező lakás jön létre. Új lakásnak számít az is, amit az előző pontban foglaltaknak megfelelően jogi személy (beruházó) épít, vagy építtet, és amit első ízben értékesítenek természetes személy (magánszemély) részére, vagy amit másodízben értékesítenek természetes személy részére, feltéve, hogy a második eladó hitelintézet vagy ingatlan-forgalmazással üzletszerűen foglalkozó jogi személy. A CSOK összege új lakás vásárlása, építése esetén egy gyermek után:
 • Min. 40 m2 hasznos alapterületű lakás esetén – 600.000 Ft
 • Min. 70 m2 hasznos alapterületű lakóház esetén – 600.000 Ft
Két gyermek után:
 • Min. 50 m2 hasznos alapterületű lakás esetén – 2.600.000 Ft
 • Min. 80 m2 hasznos alapterületű lakóház esetén – 2.600.000 Ft
Három vagy több gyermek esetén:
 • Min. 60 m2 hasznos alapterületű lakás esetén – 10.000.000 Ft
 • Min. 90 m2 hasznos alapterületű lakóház esetén – 10.000.000 Ft
A CSOK-támogatással megvásárolt ingatlanban az igénylőknek 100% tulajdonrészt kell szerezni, valamint kötelező lakásbiztosítást kötniük.

CSOK használt lakásra

Használt lakásnak minősülnek azok a lakások, amik a lakhatás jogszabályi követelményeinek megfelelnek, az ingatlan-nyilvántartásban lakóház vagy lakás néven szerepelnek, legalább egy 12 m2 hasznos alapterületű lakószobával, fürdésre alkalmas helyiséggel és WC-vel, közműves villamosenergia-szolgáltatással és egyedi fűtésmóddal rendelkeznek. Szennyvízelvezetésük közműves vagy a tisztítása a jogszabályi előírásoknak megfelelnek. Közműves ivóvíz-szolgáltatással vagy ivóvíz minőségű kúttal rendelkeznek. A támogatással érintett lakásban az igénylőknek 100%-os tulajdonjoggal kell rendelkezniük. A támogatott személynek a 10 éves elidegenítési és terhelési tilalom idején a támogatott lakásra biztosítást kell kötnie. Az igénylő lakásbővítés esetén más lakásban max. 50%-os tulajdoni hányaddal rendelkezhet. A CSOK összege használt lakás vásárlása 1 egy gyermek után: Min. 40 m2 hasznos alapterület esetén – 600.000 Ft Két gyermek után: Min. 50 m2 hasznos alapterület esetén – 1.430.000 Ft Három gyermek után: Min. 60 m2 hasznos alapterület esetén – 2.200.000 Ft Négy vagy több gyermek után: Min. 70 m2 hasznos alapterület esetén – 2.750.000 Ft

A kedvezményes banki hitel

A CSOK-kal ellentétben a kedvezményes banki hitel esetében nem játszik szerepet az, hogy a megvásárolni kívánt ingatlan új vagy használt, itt kizárólag a gyerekek száma határozza meg a felvehető hitel összegét, valamint egyéb megkötések is vannak. A kedvezményes hitel igénybevételéhez minimum 2 gyerek szükséges. A kedvezményes banki hitel 1 gyerek után: Nem vehető igénybe Két gyerek után: Használt és új lakás esetében is 10.000.000 Ft Három vagy annál több gyerek után: Használt és új lakás esetében is 15.000.000 Ft A lakás/lakóház minimum négyzetméterére itt is ugyanazok az előírások érvényesek, mint a CSOK esetében. Itt azonban további, a CSOK-hoz képest szigorúbb követelményeket állítanak az igénylők elé:
 • csak házaspárok vehetik igénybe
 • a házaspár legalább egyik tagjának 40 alattinak kell lenni, akkor is, ha már megszületett gyermekekre veszik igénybe a hitelt
A legmagasabb igénybe vehető támogatás tehát – minimum 3 gyerek esetén – 10+15 millió forint, ebben az esetben az előre vállalt gyerekek megszületésének teljesítésére maximum 10 év áll a pár rendelkezésére. A kedvezményes hitelt 3%-os kamattal kell visszafizetni, amelynek futamideje maximum 25 év lehet – ezért játszik fontos szerepet, hogy legalább az egyik fél 40 év alatti legyen.

Falusi CSOK

A CSOK újabb július 1-jétől érvényes változtatása az úgynevezett falusi CSOK. Ennek lényege, hogy támogatást nyújtson a kistelepüléseken található lakások, házak, valamint tanyák megvásárlásához és korszerűsítéséhez. Ezzel egyrészt a családokat is segítik az ingatlahoz jutásban, másrészt ennek hatására több fiatal család válassza, hogy a nagyváros helyett egy kisebb településre költözik a saját lakás reményében. Itt azonban csak a támogatás maximum 50%-a fordítható az ingatlan megvásárlására, a fennmaradó összeget a felújításra és korszerűsítésre kell felhasználni.

A falusi CSOK összege 1 gyerek után:

 • 600.000 Ft, melyből max. 300.000 fordítható az ingatlan megvásárlására, a többi felújításra és korszerűsítésre
Két gyerek után:
 • 2.600.000 Ft, melyből max. 1.300.000 fordítható az ingatlan megvásárlására, a többi felújításra és korszerűsítésre
Három vagy több gyerek után:
 • 10.000.000 Ft, melyből max. 5.000.000 fordítható az ingatlan megvásárlására, a többi felújításra és korszerűsítésre

Ingatlan kereső

Eladó 1557 m2-es belterületi telek Ócsán

20 000 000Ft

Ócsán ELADÓ belterületi TELEK.!!!!!!! Lf2-/A  falusias lakóövezeti besorolású ,1557 m2-es...

  20 000 000Ft

  Eladó 1557 m2-es belterületi telek Ócsán

  20 000 000Ft

  Ócsán ELADÓ belterületi TELEK.!!!!!!! Lf2-/A  falusias lakóövezeti besorolású ,1557 m2-es...

   20 000 000Ft
   Powered by Estatik

   Finanszírozás

   Díjmentesen, teljeskörű* ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk.

   * lakáshitel, babaváró, CSOK, személyi kölcsön, szabadfelhasználású hitelek, egyéb banki szolgáltatások

   Falusi CSOK településlista (2019):

   Település Megye Járás
   1. Aba Fejér Székesfehérvári
   2. Abádszalók Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   3. Abasár Heves Gyöngyösi
   4. Abaújalpár Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   5. Abaújkér Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   6. Abaújlak Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   7. Abaújszántó Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   8. Abaújszolnok Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   9. Abaújvár Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   10. Abod Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   11. Ábrahámhegy Veszprém Tapolcai
   12. Acsa Pest Váci
   13. Acsád Vas Szombathelyi
   14. Acsalag Győr-Moson-Sopron Csornai
   15. Ácsteszér Komárom-Esztergom Kisbéri
   16. Adács Heves Gyöngyösi
   17. Ádánd Somogy Siófoki
   18. Adásztevel Veszprém Pápai
   19. Adony Fejér Dunaújvárosi
   20. Adorjánháza Veszprém Devecseri
   21. Adorjás Baranya Sellyei
   22. Ág Baranya Hegyháti
   23. Ágasegyháza Bács-Kiskun Kecskeméti
   24. Aggtelek Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   25. Ajak Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   26. Aka Komárom-Esztergom Kisbéri
   27. Akasztó Bács-Kiskun Kiskőrösi
   28. Alacska Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   29. Alap Fejér Sárbogárdi
   30. Alattyán Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   31. Alcsútdoboz Fejér Bicskei
   32. Aldebrő Heves Füzesabonyi
   33. Alibánfa Zala Zalaegerszegi
   34. Almamellék Baranya Szigetvári
   35. Almásfüzitő Komárom-Esztergom Komáromi
   36. Almáskamarás Békés Mezőkovácsházai
   37. Almáskeresztúr Baranya Szigetvári
   38. Álmosd Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   39. Alsóberecki Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   40. Alsóbogát Somogy Kaposvári
   41. Alsódobsza Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   42. Alsógagy Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   43. Alsómocsolád Baranya Hegyháti
   44. Alsónána Tolna Szekszárdi
   45. Alsónemesapáti Zala Zalaegerszegi
   46. Alsónyék Tolna Szekszárdi
   47. Alsópetény Nógrád Rétsági
   48. Alsórajk Zala Nagykanizsai
   49. Alsóregmec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   50. Alsószenterzsébet Zala Lenti
   51. Alsószentiván Fejér Sárbogárdi
   52. Alsószölnök Vas Szentgotthárdi
   53. Alsószuha Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   54. Alsótelekes Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   55. Alsótold Nógrád Pásztói
   56. Alsóújlak Vas Vasvári
   57. Alsóvadász Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   58. Ambrózfalva Csongrád Makói
   59. Anarcs Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   60. Andocs Somogy Tabi
   61. Andornaktálya Heves Egri
   62. Andrásfa Vas Vasvári
   63. Annavölgy Komárom-Esztergom Esztergomi
   64. Apácatorna Veszprém Devecseri
   65. Apagy Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   66. Apaj Pest Ráckevei
   67. Aparhant Tolna Bonyhádi
   68. Apátfalva Csongrád Makói
   69. Apátistvánfalva Vas Szentgotthárdi
   70. Apátvarasd Baranya Pécsváradi
   71. Apc Heves Hatvani
   72. Apostag Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   73. Aranyosapáti Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   74. Aranyosgadány Baranya Pécsi
   75. Arka Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   76. Arló Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   77. Arnót Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   78. Ároktő Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   79. Árpádhalom Csongrád Szentesi
   80. Árpás Győr-Moson-Sopron Téti
   81. Ártánd Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   82. Ásotthalom Csongrád Mórahalmi
   83. Ásványráró Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   84. Aszaló Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   85. Áta Baranya Pécsi
   86. Átány Heves Hevesi
   87. Attala Tolna Dombóvári
   88. Babarc Baranya Bólyi
   89. Babarcszőlős Baranya Siklósi
   90. Babócsa Somogy Barcsi
   91. Bábolna Komárom-Esztergom Komáromi
   92. Bábonymegyer Somogy Tabi
   93. Babosdöbréte Zala Zalaegerszegi
   94. Babót Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   95. Bácsbokod Bács-Kiskun Bácsalmási
   96. Bácsborsód Bács-Kiskun Bácsalmási
   97. Bácsszentgyörgy Bács-Kiskun Bajai
   98. Bácsszőlős Bács-Kiskun Bácsalmási
   99. Badacsonytomaj Veszprém Tapolcai
   100. Badacsonytördemic Veszprém Tapolcai
   101. Bag Pest Aszódi
   102. Bagamér Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   103. Baglad Zala Lenti
   104. Bagod Zala Zalaegerszegi
   105. Bágyogszovát Győr-Moson-Sopron Csornai
   106. Bajánsenye Vas Körmendi
   107. Bajna Komárom-Esztergom Esztergomi
   108. Bak Zala Zalaegerszegi
   109. Bakháza Somogy Nagyatádi
   110. Bakóca Baranya Hegyháti
   111. Bakonszeg Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   112. Bakonya Baranya Pécsi
   113. Bakonybánk Komárom-Esztergom Kisbéri
   114. Bakonybél Veszprém Zirci
   115. Bakonycsernye Fejér Móri
   116. Bakonygyirót Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   117. Bakonyjákó Veszprém Pápai
   118. Bakonykoppány Veszprém Pápai
   119. Bakonynána Veszprém Zirci
   120. Bakonyoszlop Veszprém Zirci
   121. Bakonypéterd Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   122. Bakonypölöske Veszprém Pápai
   123. Bakonyság Veszprém Pápai
   124. Bakonyszentiván Veszprém Pápai
   125. Bakonyszentkirály Veszprém Zirci
   126. Bakonyszentlászló Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   127. Bakonyszombathely Komárom-Esztergom Kisbéri
   128. Bakonyszücs Veszprém Pápai
   129. Bakonytamási Veszprém Pápai
   130. Baks Csongrád Kisteleki
   131. Baksa Baranya Sellyei
   132. Baktakék Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   133. Baktalórántháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   134. Baktüttös Zala Zalaegerszegi
   135. Balajt Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   136. Balástya Csongrád Kisteleki
   137. Balaton Heves Bélapátfalvai
   138. Balatonakali Veszprém Balatonfüredi
   139. Balatonberény Somogy Marcali
   140. Balatonederics Veszprém Tapolcai
   141. Balatonendréd Somogy Siófoki
   142. Balatonfenyves Somogy Fonyódi
   143. Balatonfőkajár Veszprém Balatonalmádi
   144. Balatonhenye Veszprém Tapolcai
   145. Balatonkenese Veszprém Balatonalmádi
   146. Balatonkeresztúr Somogy Marcali
   147. Balatonmagyaród Zala Nagykanizsai
   148. Balatonőszöd Somogy Siófoki
   149. Balatonrendes Veszprém Tapolcai
   150. Balatonszárszó Somogy Siófoki
   151. Balatonszemes Somogy Siófoki
   152. Balatonszentgyörgy Somogy Marcali
   153. Balatonszepezd Veszprém Balatonfüredi
   154. Balatonudvari Veszprém Balatonfüredi
   155. Balatonújlak Somogy Marcali
   156. Balatonvilágos Somogy Siófoki
   157. Balinka Fejér Móri
   158. Balogunyom Vas Szombathelyi
   159. Balotaszállás Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   160. Balsa Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   161. Bálványos Somogy Siófoki
   162. Bana Komárom-Esztergom Komáromi
   163. Bánfa Baranya Szigetvári
   164. Bánhorváti Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   165. Bánk Nógrád Rétsági
   166. Bánokszentgyörgy Zala Letenyei
   167. Bánréve Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   168. Bár Baranya Mohácsi
   169. Barabás Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   170. Baracs Fejér Dunaújvárosi
   171. Báránd Hajdú-Bihar Püspökladányi
   172. Baranyahídvég Baranya Sellyei
   173. Baranyajenő Baranya Hegyháti
   174. Baranyaszentgyörgy Baranya Hegyháti
   175. Bárdudvarnok Somogy Kaposvári
   176. Barlahida Zala Lenti
   177. Bárna Nógrád Salgótarjáni
   178. Bársonyos Komárom-Esztergom Kisbéri
   179. Basal Baranya Szigetvári
   180. Baskó Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   181. Báta Tolna Szekszárdi
   182. Bátaapáti Tolna Bonyhádi
   183. Baté Somogy Kaposvári
   184. Bátmonostor Bács-Kiskun Bajai
   185. Bátor Heves Egri
   186. Bátorliget Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   187. Bátya Bács-Kiskun Kalocsai
   188. Batyk Zala Zalaszentgróti
   189. Bázakerettye Zala Letenyei
   190. Bazsi Veszprém Sümegi
   191. Becsehely Zala Letenyei
   192. Becske Nógrád Balassagyarmati
   193. Becskeháza Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   194. Becsvölgye Zala Zalaegerszegi
   195. Bedegkér Somogy Tabi
   196. Bedő Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   197. Bejcgyertyános Vas Sárvári
   198. Békás Veszprém Pápai
   199. Bekecs Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   200. Békéssámson Békés Orosházi
   201. Békésszentandrás Békés Szarvasi
   202. Bekölce Heves Bélapátfalvai
   203. Bélapátfalva Heves Bélapátfalvai
   204. Bélavár Somogy Barcsi
   205. Belecska Tolna Tamási
   206. Beled Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   207. Beleg Somogy Nagyatádi
   208. Belezna Zala Nagykanizsai
   209. Bélmegyer Békés Békési
   210. Beloiannisz Fejér Dunaújvárosi
   211. Belsősárd Zala Lenti
   212. Belvárdgyula Baranya Bólyi
   213. Benk Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   214. Bér Nógrád Pásztói
   215. Bérbaltavár Vas Vasvári
   216. Bercel Nógrád Balassagyarmati
   217. Beregdaróc Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   218. Beregsurány Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   219. Berekböszörmény Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   220. Beremend Baranya Siklósi
   221. Beret Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   222. Berkesd Baranya Pécsi
   223. Berkesz Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   224. Bernecebaráti Pest Szobi
   225. Berzence Somogy Csurgói
   226. Besence Baranya Sellyei
   227. Besenyőd Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   228. Besenyőtelek Heves Füzesabonyi
   229. Besenyszög Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   230. Besnyő Fejér Dunaújvárosi
   231. Beszterec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   232. Bezedek Baranya Mohácsi
   233. Bezenye Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   234. Bezeréd Zala Zalaegerszegi
   235. Bihardancsháza Hajdú-Bihar Püspökladányi
   236. Biharkeresztes Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   237. Biharnagybajom Hajdú-Bihar Püspökladányi
   238. Bihartorda Hajdú-Bihar Püspökladányi
   239. Biharugra Békés Sarkadi
   240. Bikács Tolna Paksi
   241. Bikal Baranya Komlói
   242. Bisse Baranya Siklósi
   243. Boba Vas Celldömölki
   244. Boconád Heves Hevesi
   245. Bócsa Bács-Kiskun Kiskőrösi
   246. Bocska Zala Nagykanizsai
   247. Boda Baranya Szentlőrinci
   248. Bodajk Fejér Móri
   249. Bodolyabér Baranya Komlói
   250. Bodonhely Győr-Moson-Sopron Csornai
   251. Bodony Heves Pétervásárai
   252. Bodorfa Veszprém Sümegi
   253. Bodrog Somogy Kaposvári
   254. Bodroghalom Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   255. Bodrogkeresztúr Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   256. Bodrogkisfalud Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   257. Bodrogolaszi Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   258. Bódvalenke Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   259. Bódvarákó Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   260. Bódvaszilas Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   261. Bogács Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   262. Bogádmindszent Baranya Sellyei
   263. Bogdása Baranya Sellyei
   264. Bogyiszló Tolna Tolnai
   265. Bogyoszló Győr-Moson-Sopron Csornai
   266. Bojt Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   267. Bókaháza Zala Keszthelyi
   268. Bokod Komárom-Esztergom Oroszlányi
   269. Bokor Nógrád Pásztói
   270. Boldog Heves Hatvani
   271. Boldogasszonyfa Baranya Szigetvári
   272. Boldogkőújfalu Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   273. Boldogkőváralja Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   274. Boldva Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   275. Bolhás Somogy Nagyatádi
   276. Bolhó Somogy Barcsi
   277. Bonyhádvarasd Tolna Bonyhádi
   278. Bonnya Somogy Tabi
   279. Borjád Baranya Bólyi
   280. Borota Bács-Kiskun Jánoshalmai
   281. Borsfa Zala Letenyei
   282. Borsodbóta Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   283. Borsodgeszt Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   284. Borsodivánka Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   285. Borsodnádasd Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   286. Borsodszentgyörgy Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   287. Borsodszirák Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   288. Borsosberény Nógrád Rétsági
   289. Borszörcsök Veszprém Devecseri
   290. Borzavár Veszprém Zirci
   291. Botpalád Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   292. Botykapeterd Baranya Szigetvári
   293. Bozzai Vas Szombathelyi
   294. Bozsok Vas Kőszegi
   295. Bózsva Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   296. Bőcs Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   297. Böde Zala Zalaegerszegi
   298. Bödeháza Zala Lenti
   299. Bögöt Vas Sárvári
   300. Bögöte Vas Sárvári
   301. Böhönye Somogy Marcali
   302. Bököny Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói
   303. Bölcske Tolna Paksi
   304. Bőny Győr-Moson-Sopron Győri
   305. Börzönce Zala Nagykanizsai
   306. Bősárkány Győr-Moson-Sopron Csornai
   307. Bőszénfa Somogy Kaposvári
   308. Bucsa Békés Szeghalmi
   309. Bucsu Vas Szombathelyi
   310. Búcsúszentlászló Zala Zalaegerszegi
   311. Bucsuta Zala Letenyei
   312. Bugac Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi
   313. Bugacpusztaháza Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi
   314. Buj Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   315. Buják Nógrád Pásztói
   316. Buzsák Somogy Fonyódi
   317. Bükkábrány Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   318. Bükkmogyorósd Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   319. Bükkösd Baranya Szentlőrinci
   320. Bükkszék Heves Pétervásárai
   321. Bükkszenterzsébet Heves Pétervásárai
   322. Bükkszentkereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   323. Bükkszentmárton Heves Bélapátfalvai
   324. Bükkzsérc Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   325. Bürüs Baranya Szigetvári
   326. Büssü Somogy Kaposvári
   327. Büttös Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   328. Cák Vas Kőszegi
   329. Cakóháza Győr-Moson-Sopron Csornai
   330. Cece Fejér Sárbogárdi
   331. Cégénydányád Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   332. Ceglédbercel Pest Ceglédi
   333. Cered Nógrád Salgótarjáni
   334. Chernelházadamonya Vas Sárvári
   335. Cibakháza Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   336. Cigánd Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   337. Cikó Tolna Bonyhádi
   338. Cirák Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   339. Cún Baranya Siklósi
   340. Csabacsűd Békés Szarvasi
   341. Csabaszabadi Békés Békéscsabai
   342. Csabrendek Veszprém Sümegi
   343. Csáfordjánosfa Győr-Moson-Sopron Soproni
   344. Csaholc Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   345. Csajág Veszprém Balatonalmádi
   346. Csákány Somogy Marcali
   347. Csákánydoroszló Vas Körmendi
   348. Csákberény Fejér Móri
   349. Csanádalberti Csongrád Makói
   350. Csanádapáca Békés Orosházi
   351. Csanádpalota Csongrád Makói
   352. Csánig Vas Sárvári
   353. Csány Heves Hatvani
   354. Csányoszró Baranya Sellyei
   355. Csanytelek Csongrád Csongrádi
   356. Csárdaszállás Békés Gyomaendrődi
   357. Csarnóta Baranya Siklósi
   358. Csaroda Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   359. Császár Komárom-Esztergom Kisbéri
   360. Császártöltés Bács-Kiskun Kiskőrösi
   361. Császló Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   362. Csátalja Bács-Kiskun Bajai
   363. Csatár Zala Zalaegerszegi
   364. Csataszög Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   365. Csatka Komárom-Esztergom Kisbéri
   366. Csávoly Bács-Kiskun Bajai
   367. Csebény Baranya Szigetvári
   368. Csécse Nógrád Pásztói
   369. Csegöld Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   370. Csehi Vas Vasvári
   371. Csehimindszent Vas Vasvári
   372. Csém Komárom-Esztergom Komáromi
   373. Csemő Pest Ceglédi
   374. Csengele Csongrád Kisteleki
   375. Csenger Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   376. Csengersima Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   377. Csengerújfalu Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   378. Csengőd Bács-Kiskun Kiskőrösi
   379. Csenyéte Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   380. Csép Komárom-Esztergom Kisbéri
   381. Csépa Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   382. Csepreg Vas Kőszegi
   383. Csér Győr-Moson-Sopron Soproni
   384. Cserénfa Somogy Kaposvári
   385. Cserépfalu Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   386. Cserépváralja Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   387. Cserháthaláp Nógrád Balassagyarmati
   388. Cserhátsurány Nógrád Balassagyarmati
   389. Cserhátszentiván Nógrád Pásztói
   390. Csernely Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   391. Csertalakos Zala Zalaegerszegi
   392. Csertő Baranya Szigetvári
   393. Csesznek Veszprém Zirci
   394. Csesztreg Zala Lenti
   395. Csesztve Nógrád Balassagyarmati
   396. Csetény Veszprém Zirci
   397. Csibrák Tolna Dombóvári
   398. Csikéria Bács-Kiskun Bácsalmási
   399. Csikóstőttős Tolna Dombóvári
   400. Csikvánd Győr-Moson-Sopron Téti
   401. Csincse Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   402. Csipkerek Vas Vasvári
   403. Csitár Nógrád Balassagyarmati
   404. Csobád Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   405. Csobaj Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   406. Csokonyavisonta Somogy Barcsi
   407. Csokvaomány Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   408. Csolnok Komárom-Esztergom Esztergomi
   409. Csólyospálos Bács-Kiskun Kiskunmajsai
   410. Csoma Somogy Kaposvári
   411. Csombárd Somogy Kaposvári
   412. Csonkahegyhát Zala Zalaegerszegi
   413. Csonkamindszent Baranya Szentlőrinci
   414. Csorvás Békés Békéscsabai
   415. Csót Veszprém Pápai
   416. Csöde Zala Zalaegerszegi
   417. Csögle Veszprém Devecseri
   418. Csökmő Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   419. Csököly Somogy Kaposvári
   420. Csömend Somogy Marcali
   421. Csömödér Zala Lenti
   422. Csönge Vas Celldömölki
   423. Csörnyeföld Zala Letenyei
   424. Csörötnek Vas Szentgotthárdi
   425. Csősz Fejér Székesfehérvári
   426. Csővár Pest Váci
   427. Csurgó Somogy Csurgói
   428. Csurgónagymarton Somogy Csurgói
   429. Dabronc Veszprém Sümegi
   430. Dabrony Veszprém Devecseri
   431. Dad Komárom-Esztergom Oroszlányi
   432. Dág Komárom-Esztergom Esztergomi
   433. Dáka Veszprém Pápai
   434. Dalmand Tolna Dombóvári
   435. Damak Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   436. Dámóc Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   437. Daraboshegy Vas Körmendi
   438. Darány Somogy Barcsi
   439. Darnó Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   440. Darnózseli Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   441. Daruszentmiklós Fejér Dunaújvárosi
   442. Darvas Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   443. Dávod Bács-Kiskun Bajai
   444. Debercsény Nógrád Balassagyarmati
   445. Debréte Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   446. Decs Tolna Szekszárdi
   447. Dédestapolcsány Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   448. Dég Fejér Enyingi
   449. Dejtár Nógrád Balassagyarmati
   450. Demecser Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   451. Demjén Heves Egri
   452. Dencsháza Baranya Szigetvári
   453. Dénesfa Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   454. Derekegyház Csongrád Szentesi
   455. Detek Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   456. Detk Heves Gyöngyösi
   457. Devecser Veszprém Devecseri
   458. Dinnyeberki Baranya Szentlőrinci
   459. Diósberény Tolna Tamási
   460. Dióskál Zala Keszthelyi
   461. Diósviszló Baranya Siklósi
   462. Doba Veszprém Devecseri
   463. Doboz Békés Békéscsabai
   464. Dobri Zala Lenti
   465. Dobronhegy Zala Zalaegerszegi
   466. Dóc Csongrád Szegedi
   467. Domaháza Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   468. Dombegyház Békés Mezőkovácsházai
   469. Dombiratos Békés Mezőkovácsházai
   470. Dombrád Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   471. Domoszló Heves Gyöngyösi
   472. Dormánd Heves Füzesabonyi
   473. Dorogháza Nógrád Bátonyterenyei
   474. Döbörhegy Vas Körmendi
   475. Döbröce Zala Zalaszentgróti
   476. Döbrököz Tolna Dombóvári
   477. Döbrönte Veszprém Pápai
   478. Dörgicse Veszprém Balatonfüredi
   479. Döröske Vas Körmendi
   480. Dövény Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   481. Drágszél Bács-Kiskun Kalocsai
   482. Drávacsehi Baranya Siklósi
   483. Drávacsepely Baranya Siklósi
   484. Drávafok Baranya Sellyei
   485. Drávagárdony Somogy Barcsi
   486. Drávaiványi Baranya Sellyei
   487. Drávakeresztúr Baranya Sellyei
   488. Drávapalkonya Baranya Siklósi
   489. Drávapiski Baranya Siklósi
   490. Drávaszabolcs Baranya Siklósi
   491. Drávaszerdahely Baranya Siklósi
   492. Drávasztára Baranya Sellyei
   493. Drávatamási Somogy Barcsi
   494. Drégelypalánk Nógrád Balassagyarmati
   495. Dubicsány Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   496. Dudar Veszprém Zirci
   497. Duka Vas Celldömölki
   498. Dunaalmás Komárom-Esztergom Tatai
   499. Dunaegyháza Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   500. Dunafalva Bács-Kiskun Bajai
   501. Dunapataj Bács-Kiskun Kalocsai
   502. Dunaszekcső Baranya Mohácsi
   503. Dunaszentbenedek Bács-Kiskun Kalocsai
   504. Dunaszentgyörgy Tolna Paksi
   505. Dunatetétlen Bács-Kiskun Kalocsai
   506. Dunavecse Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   507. Dusnok Bács-Kiskun Kalocsai
   508. Dúzs Tolna Tamási
   509. Ecséd Heves Hatvani
   510. Ecseg Nógrád Pásztói
   511. Ecsegfalva Békés Gyomaendrődi
   512. Ecseny Somogy Kaposvári
   513. Edde Somogy Kaposvári
   514. Edve Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   515. Egerág Baranya Pécsi
   516. Egeralja Veszprém Devecseri
   517. Egeraracsa Zala Keszthelyi
   518. Egerbakta Heves Egri
   519. Egerbocs Heves Egri
   520. Egercsehi Heves Egri
   521. Egerfarmos Heves Füzesabonyi
   522. Egerlövő Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   523. Egerszólát Heves Egri
   524. Égerszög Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   525. Egervár Zala Zalaegerszegi
   526. Egervölgy Vas Vasvári
   527. Egyed Győr-Moson-Sopron Csornai
   528. Egyek Hajdú-Bihar Balmazújvárosi
   529. Egyházasdengeleg Nógrád Pásztói
   530. Egyházasfalu Győr-Moson-Sopron Soproni
   531. Egyházasgerge Nógrád Salgótarjáni
   532. Egyházasharaszti Baranya Siklósi
   533. Egyházashetye Vas Celldömölki
   534. Egyházashollós Vas Körmendi
   535. Egyházaskesző Veszprém Pápai
   536. Egyházaskozár Baranya Komlói
   537. Egyházasrádóc Vas Körmendi
   538. Elek Békés Gyulai
   539. Ellend Baranya Pécsi
   540. Előszállás Fejér Dunaújvárosi
   541. Emőd Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   542. Encsencs Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   543. Endrefalva Nógrád Szécsényi
   544. Endrőc Baranya Szigetvári
   545. Enese Győr-Moson-Sopron Győri
   546. Eperjes Csongrád Szentesi
   547. Eperjeske Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   548. Eplény Veszprém Veszprémi
   549. Epöl Komárom-Esztergom Esztergomi
   550. Erdőbénye Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   551. Erdőhorváti Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   552. Erdőkürt Nógrád Pásztói
   553. Erdősmárok Baranya Mohácsi
   554. Erdősmecske Baranya Pécsváradi
   555. Erdőtarcsa Nógrád Pásztói
   556. Erdőtelek Heves Hevesi
   557. Erk Heves Hevesi
   558. Érpatak Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói
   559. Érsekcsanád Bács-Kiskun Bajai
   560. Érsekhalma Bács-Kiskun Bajai
   561. Érsekvadkert Nógrád Balassagyarmati
   562. Értény Tolna Tamási
   563. Erzsébet Baranya Pécsváradi
   564. Esztár Hajdú-Bihar Derecskei
   565. Eszteregnye Zala Nagykanizsai
   566. Esztergályhorváti Zala Keszthelyi
   567. Etes Nógrád Salgótarjáni
   568. Fábiánháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   569. Fábiánsebestyén Csongrád Szentesi
   570. Fácánkert Tolna Tolnai
   571. Fadd Tolna Tolnai
   572. Fáj Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   573. Fajsz Bács-Kiskun Kalocsai
   574. Fancsal Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   575. Farád Győr-Moson-Sopron Csornai
   576. Farkasgyepű Veszprém Ajkai
   577. Farkaslyuk Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   578. Farmos Pest Nagykátai
   579. Fazekasboda Baranya Pécsváradi
   580. Fedémes Heves Pétervásárai
   581. Feked Baranya Mohácsi
   582. Feldebrő Heves Egri
   583. Felgyő Csongrád Csongrádi
   584. Felsőberecki Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   585. Felsődobsza Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   586. Felsőegerszeg Baranya Hegyháti
   587. Felsőgagy Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   588. Felsőjánosfa Vas Körmendi
   589. Felsőkelecsény Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   590. Felsőlajos Bács-Kiskun Kecskeméti
   591. Felsőmarác Vas Körmendi
   592. Felsőmocsolád Somogy Kaposvári
   593. Felsőnána Tolna Bonyhádi
   594. Felsőnyárád Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   595. Felsőnyék Tolna Tamási
   596. Felsőpetény Nógrád Rétsági
   597. Felsőrajk Zala Nagykanizsai
   598. Felsőszentiván Bács-Kiskun Bajai
   599. Felsőszentmárton Baranya Sellyei
   600. Felsőszölnök Vas Szentgotthárdi
   601. Felsőtelekes Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   602. Felsőtold Nógrád Pásztói
   603. Felsővadász Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   604. Fényeslitke Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   605. Fenyőfő Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   606. Ferencszállás Csongrád Szegedi
   607. Fertőd Győr-Moson-Sopron Soproni
   608. Fertőszentmiklós Győr-Moson-Sopron Soproni
   609. Fiad Somogy Tabi
   610. Fityeház Zala Nagykanizsai
   611. Foktő Bács-Kiskun Kalocsai
   612. Folyás Hajdú-Bihar Hajdúnánási
   613. Fonó Somogy Kaposvári
   614. Fony Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   615. Fonyód Somogy Fonyódi
   616. Forráskút Csongrád Mórahalmi
   617. Forró Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   618. Földeák Csongrád Makói
   619. Földes Hajdú-Bihar Püspökladányi
   620. Főnyed Somogy Marcali
   621. Fulókércs Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   622. Furta Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   623. Füle Fejér Székesfehérvári
   624. Fülesd Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   625. Fülöp Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   626. Fülöpháza Bács-Kiskun Kecskeméti
   627. Fülöpjakab Bács-Kiskun Kecskeméti
   628. Fülöpszállás Bács-Kiskun Kiskőrösi
   629. Fülpösdaróc Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   630. Fürged Tolna Tamási
   631. Füzér Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   632. Füzérkajata Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   633. Füzérkomlós Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   634. Füzérradvány Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   635. Fűzvölgy Zala Nagykanizsai
   636. Gáborján Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   637. Gáborjánháza Zala Lenti
   638. Gacsály Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   639. Gadács Somogy Kaposvári
   640. Gadány Somogy Marcali
   641. Gadna Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   642. Gádoros Békés Orosházi
   643. Gagyapáti Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   644. Gagybátor Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   645. Gagyvendégi Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   646. Galambok Zala Nagykanizsai
   647. Galgaguta Nógrád Balassagyarmati
   648. Galgagyörk Pest Váci
   649. Galgahévíz Pest Aszódi
   650. Galgamácsa Pest Aszódi
   651. Gálosfa Somogy Kaposvári
   652. Galvács Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   653. Gamás Somogy Fonyódi
   654. Ganna Veszprém Pápai
   655. Gara Bács-Kiskun Bajai
   656. Garáb Nógrád Pásztói
   657. Garabonc Zala Nagykanizsai
   658. Garadna Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   659. Garbolc Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   660. Garé Baranya Siklósi
   661. Gasztony Vas Szentgotthárdi
   662. Gátér Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi
   663. Gávavencsellő Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   664. Géberjén Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   665. Gecse Veszprém Pápai
   666. Géderlak Bács-Kiskun Kalocsai
   667. Gégény Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   668. Gelej Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   669. Gelénes Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   670. Gellénháza Zala Zalaegerszegi
   671. Gelse Zala Nagykanizsai
   672. Gelsesziget Zala Nagykanizsai
   673. Gemzse Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   674. Gérce Vas Sárvári
   675. Gerde Baranya Szentlőrinci
   676. Gerendás Békés Békéscsabai
   677. Gerényes Baranya Hegyháti
   678. Geresdlak Baranya Pécsváradi
   679. Gerjen Tolna Paksi
   680. Gersekarát Vas Vasvári
   681. Geszt Békés Sarkadi
   682. Gesztely Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   683. Geszteréd Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói
   684. Gétye Zala Keszthelyi
   685. Gibárt Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   686. Gic Veszprém Pápai
   687. Gilvánfa Baranya Sellyei
   688. Gógánfa Veszprém Sümegi
   689. Golop Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   690. Gordisa Baranya Siklósi
   691. Gödre Baranya Hegyháti
   692. Gölle Somogy Kaposvári
   693. Gömörszőlős Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   694. Gönc Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   695. Göncruszka Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   696. Gönyű Győr-Moson-Sopron Győri
   697. Görbeháza Hajdú-Bihar Hajdúnánási
   698. Görcsöny Baranya Pécsi
   699. Görcsönydoboka Baranya Mohácsi
   700. Görgeteg Somogy Nagyatádi
   701. Gősfa Zala Zalaegerszegi
   702. Grábóc Tolna Bonyhádi
   703. Gulács Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   704. Gutorfölde Zala Zalaegerszegi
   705. Gyalóka Győr-Moson-Sopron Soproni
   706. Gyanógeregye Vas Szombathelyi
   707. Gyékényes Somogy Csurgói
   708. Gyepükaján Veszprém Sümegi
   709. Gyóró Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   710. Gyömöre Győr-Moson-Sopron Téti
   711. Gyöngyfa Baranya Szentlőrinci
   712. Gyöngyöshalász Heves Gyöngyösi
   713. Gyöngyösmellék Baranya Szigetvári
   714. Gyöngyösoroszi Heves Gyöngyösi
   715. Gyöngyöspata Heves Gyöngyösi
   716. Gyöngyössolymos Heves Gyöngyösi
   717. Gyöngyöstarján Heves Gyöngyösi
   718. Gyönk Tolna Tamási
   719. Győrasszonyfa Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   720. Györe Tolna Bonyhádi
   721. Györgytarló Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   722. Györköny Tolna Paksi
   723. Győröcske Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   724. Győrság Győr-Moson-Sopron Győri
   725. Győrtelek Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   726. Győrvár Vas Vasvári
   727. Gyulaháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   728. Gyulaj Tolna Dombóvári
   729. Gyulakeszi Veszprém Tapolcai
   730. Gyügye Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   731. Gyüre Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   732. Gyűrűs Zala Zalaegerszegi
   733. Hács Somogy Fonyódi
   734. Hahót Zala Nagykanizsai
   735. Hajdúbagos Hajdú-Bihar Derecskei
   736. Hajdúszovát Hajdú-Bihar Hajdúszoboszlói
   737. Hajmás Somogy Kaposvári
   738. Hajmáskér Veszprém Veszprémi
   739. Hajós Bács-Kiskun Kalocsai
   740. Halastó Vas Körmendi
   741. Halimba Veszprém Ajkai
   742. Halmaj Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   743. Halogy Vas Körmendi
   744. Hangács Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   745. Hangony Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   746. Hantos Fejér Sárbogárdi
   747. Harasztifalu Vas Körmendi
   748. Harc Tolna Szekszárdi
   749. Harkakötöny Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   750. Háromfa Somogy Nagyatádi
   751. Háromhuta Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   752. Harsány Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   753. Harta Bács-Kiskun Kalocsai
   754. Hásságy Baranya Bólyi
   755. Hedrehely Somogy Kaposvári
   756. Hegyesd Veszprém Tapolcai
   757. Hegyeshalom Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   758. Hegyfalu Vas Sárvári
   759. Hegyháthodász Vas Körmendi
   760. Hegyhátmaróc Baranya Komlói
   761. Hegyhátsál Vas Körmendi
   762. Hegyhátszentjakab Vas Körmendi
   763. Hegyhátszentmárton Vas Körmendi
   764. Hegyhátszentpéter Vas Vasvári
   765. Hegymeg Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   766. Hegyszentmárton Baranya Sellyei
   767. Héhalom Nógrád Pásztói
   768. Hejce Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   769. Hejőbába Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   770. Hejőkeresztúr Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   771. Hejőkürt Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   772. Hejőpapi Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   773. Helesfa Baranya Szentlőrinci
   774. Hencida Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   775. Hencse Somogy Kaposvári
   776. Hercegkút Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   777. Hercegszántó Bács-Kiskun Bajai
   778. Heréd Heves Hatvani
   779. Herencsény Nógrád Balassagyarmati
   780. Herend Veszprém Veszprémi
   781. Heresznye Somogy Barcsi
   782. Hermánszeg Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   783. Hernádbűd Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   784. Hernádcéce Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   785. Hernádkércs Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   786. Hernádnémeti Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   787. Hernádpetri Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   788. Hernádszentandrás Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   789. Hernádszurdok Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   790. Hernádvécse Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   791. Hernyék Zala Lenti
   792. Hét Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   793. Hetefejércse Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   794. Hetvehely Baranya Szentlőrinci
   795. Hetyefő Veszprém Sümegi
   796. Hevesaranyos Heves Egri
   797. Hevesvezekény Heves Hevesi
   798. Hévízgyörk Pest Aszódi
   799. Hidas Baranya Pécsváradi
   800. Hidasnémeti Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   801. Hidvégardó Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   802. Himesháza Baranya Mohácsi
   803. Himod Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   804. Hirics Baranya Sellyei
   805. Hobol Baranya Szigetvári
   806. Hodász Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   807. Hollád Somogy Marcali
   808. Hollóháza Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   809. Hollókő Nógrád Szécsényi
   810. Homokbödöge Veszprém Pápai
   811. Homokkomárom Zala Nagykanizsai
   812. Homokmégy Bács-Kiskun Kalocsai
   813. Homokszentgyörgy Somogy Barcsi
   814. Homorúd Baranya Mohácsi
   815. Homrogd Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   816. Hont Nógrád Balassagyarmati
   817. Horpács Nógrád Rétsági
   818. Hort Heves Hatvani
   819. Hortobágy Hajdú-Bihar Balmazújvárosi
   820. Horváthertelend Baranya Szigetvári
   821. Horvátzsidány Vas Kőszegi
   822. Hosszúhetény Baranya Pécsi
   823. Hosszúpereszteg Vas Sárvári
   824. Hosszúvíz Somogy Marcali
   825. Hosszúvölgy Zala Nagykanizsai
   826. Hosztót Veszprém Sümegi
   827. Hottó Zala Zalaegerszegi
   828. Hőgyész Tolna Tamási
   829. Hövej Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   830. Hugyag Nógrád Balassagyarmati
   831. Hunya Békés Gyomaendrődi
   832. Hunyadfalva Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   833. Husztót Baranya Pécsi
   834. Ibafa Baranya Szigetvári
   835. Iborfia Zala Zalaegerszegi
   836. Igal Somogy Kaposvári
   837. Igar Fejér Sárbogárdi
   838. Igrici Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   839. Iharos Somogy Csurgói
   840. Iharosberény Somogy Csurgói
   841. Ikervár Vas Sárvári
   842. Iklad Pest Aszódi
   843. Iklanberény Vas Kőszegi
   844. Iklódbördőce Zala Lenti
   845. Iliny Nógrád Balassagyarmati
   846. Ilk Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   847. Illocska Baranya Siklósi
   848. Imola Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   849. Imrehegy Bács-Kiskun Kiskőrösi
   850. Ináncs Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   851. Inke Somogy Csurgói
   852. Ipacsfa Baranya Siklósi
   853. Ipolydamásd Pest Szobi
   854. Ipolyszög Nógrád Balassagyarmati
   855. Ipolytarnóc Nógrád Salgótarjáni
   856. Ipolytölgyes Pest Szobi
   857. Ipolyvece Nógrád Balassagyarmati
   858. Iregszemcse Tolna Tamási
   859. Irota Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   860. Ispánk Vas Körmendi
   861. Istenmezeje Heves Pétervásárai
   862. Istvándi Somogy Barcsi
   863. Iszkáz Veszprém Devecseri
   864. Isztimér Fejér Móri
   865. Ivád Heves Pétervásárai
   866. Iván Győr-Moson-Sopron Soproni
   867. Ivánbattyán Baranya Siklósi
   868. Ivánc Vas Körmendi
   869. Iváncsa Fejér Dunaújvárosi
   870. Ivándárda Baranya Mohácsi
   871. Izmény Tolna Bonyhádi
   872. Izsófalva Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   873. Jágónak Tolna Dombóvári
   874. Jakabszállás Bács-Kiskun Kecskeméti
   875. Jákfa Vas Sárvári
   876. Jákfalva Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   877. Jákó Somogy Kaposvári
   878. Jánd Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   879. Jánkmajtis Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   880. Jánosháza Vas Celldömölki
   881. Jánoshida Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   882. Járdánháza Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   883. Jármi Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   884. Jásd Veszprém Várpalotai
   885. Jászágó Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi
   886. Jászalsószentgyörgy Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   887. Jászboldogháza Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi
   888. Jászdózsa Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   889. Jászivány Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   890. Jászjákóhalma Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi
   891. Jászkarajenő Pest Ceglédi
   892. Jászszentandrás Jász-Nagykun-Szolnok Jászapáti
   893. Jászszentlászló Bács-Kiskun Kiskunmajsai
   894. Jásztelek Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi
   895. Jenő Fejér Székesfehérvári
   896. Jobbágyi Nógrád Pásztói
   897. Jósvafő Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   898. Juta Somogy Kaposvári
   899. Kacorlak Zala Nagykanizsai
   900. Kács Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   901. Kacsóta Baranya Szentlőrinci
   902. Kadarkút Somogy Kaposvári
   903. Kajárpéc Győr-Moson-Sopron Győri
   904. Kajdacs Tolna Paksi
   905. Kakasd Tolna Bonyhádi
   906. Kákics Baranya Sellyei
   907. Kál Heves Füzesabonyi
   908. Kalaznó Tolna Tamási
   909. Káld Vas Sárvári
   910. Kallósd Zala Zalaszentgróti
   911. Kállósemjén Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói
   912. Kálmáncsa Somogy Barcsi
   913. Kálmánháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   914. Kálócfa Zala Lenti
   915. Káloz Fejér Székesfehérvári
   916. Kám Vas Vasvári
   917. Kamond Veszprém Devecseri
   918. Kamut Békés Békési
   919. Kánó Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   920. Kántorjánosi Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   921. Kány Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   922. Kánya Somogy Tabi
   923. Kányavár Zala Lenti
   924. Kapolcs Veszprém Tapolcai
   925. Kápolna Heves Füzesabonyi
   926. Kapoly Somogy Tabi
   927. Kaposfő Somogy Kaposvári
   928. Kaposgyarmat Somogy Kaposvári
   929. Kaposhomok Somogy Kaposvári
   930. Kaposkeresztúr Somogy Kaposvári
   931. Kaposmérő Somogy Kaposvári
   932. Kapospula Tolna Dombóvári
   933. Kaposszerdahely Somogy Kaposvári
   934. Káptalanfa Veszprém Sümegi
   935. Kára Somogy Tabi
   936. Karácsond Heves Gyöngyösi
   937. Karád Somogy Fonyódi
   938. Karakó Vas Celldömölki
   939. Karakószörcsök Veszprém Devecseri
   940. Karancsalja Nógrád Salgótarjáni
   941. Karancsberény Nógrád Salgótarjáni
   942. Karancskeszi Nógrád Salgótarjáni
   943. Karancslapujtő Nógrád Salgótarjáni
   944. Kárász Baranya Komlói
   945. Karcsa Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   946. Kardos Békés Szarvasi
   947. Kardoskút Békés Orosházi
   948. Karmacs Zala Keszthelyi
   949. Karos Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   950. Kásád Baranya Siklósi
   951. Kaskantyú Bács-Kiskun Kiskőrösi
   952. Kastélyosdombó Somogy Barcsi
   953. Kaszaper Békés Mezőkovácsházai
   954. Kaszó Somogy Nagyatádi
   955. Katádfa Baranya Szigetvári
   956. Katafa Vas Körmendi
   957. Kátoly Baranya Pécsváradi
   958. Katymár Bács-Kiskun Bácsalmási
   959. Kazár Nógrád Salgótarjáni
   960. Kázsmárk Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   961. Kazsok Somogy Kaposvári
   962. Kék Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   963. Kékcse Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   964. Kéked Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   965. Kékesd Baranya Pécsváradi
   966. Kékkút Veszprém Tapolcai
   967. Kelebia Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   968. Kelemér Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   969. Kéleshalom Bács-Kiskun Jánoshalmai
   970. Kelevíz Somogy Marcali
   971. Kemecse Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   972. Kemence Pest Szobi
   973. Kemendollár Zala Zalaegerszegi
   974. Kemeneshőgyész Veszprém Pápai
   975. Kemeneskápolna Vas Celldömölki
   976. Kemenesmagasi Vas Celldömölki
   977. Kemenesmihályfa Vas Celldömölki
   978. Kemenespálfa Vas Celldömölki
   979. Kemenessömjén Vas Celldömölki
   980. Kemenesszentmárton Vas Celldömölki
   981. Kemenesszentpéter Veszprém Pápai
   982. Keménfa Zala Zalaegerszegi
   983. Kémes Baranya Siklósi
   984. Kemestaródfa Vas Körmendi
   985. Kemse Baranya Sellyei
   986. Kenderes Jász-Nagykun-Szolnok Karcagi
   987. Kenéz Vas Sárvári
   988. Kenézlő Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   989. Kengyel Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi
   990. Kenyeri Vas Celldömölki
   991. Kercaszomor Vas Körmendi
   992. Kercseliget Somogy Kaposvári
   993. Kerecseny Zala Nagykanizsai
   994. Kereki Somogy Siófoki
   995. Kerékteleki Komárom-Esztergom Kisbéri
   996. Keresztéte Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   997. Kerkabarabás Zala Lenti
   998. Kerkafalva Zala Lenti
   999. Kerkakutas Zala Lenti
   1000 Kerkáskápolna Vas Körmendi
   1001 Kerkaszentkirály Zala Letenyei
   1002 Kerkateskánd Zala Lenti
   1003 Kérsemjén Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1004 Kerta Veszprém Devecseri
   1005 Kertészsziget Békés Szeghalmi
   1006 Keszeg Nógrád Rétsági
   1007 Kesznyéten Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1008 Keszőhidegkút Tolna Tamási
   1009 Kesztölc Komárom-Esztergom Esztergomi
   1010 Kétbodony Nógrád Rétsági
   1011 Kétegyháza Békés Gyulai
   1012 Kéthely Somogy Marcali
   1013 Kétpó Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri
   1014 Kétsoprony Békés Békéscsabai
   1015 Kétújfalu Baranya Szigetvári
   1016 Kétvölgy Vas Szentgotthárdi
   1017 Kéty Tolna Bonyhádi
   1018 Kevermes Békés Mezőkovácsházai
   1019 Kilimán Zala Nagykanizsai
   1020 Kimle Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   1021 Kincsesbánya Fejér Móri
   1022 Királd Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1023 Királyegyháza Baranya Szentlőrinci
   1024 Királyhegyes Csongrád Makói
   1025 Kisapáti Veszprém Tapolcai
   1026 Kisar Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1027 Kisasszond Somogy Kaposvári
   1028 Kisasszonyfa Baranya Sellyei
   1029 Kisbabot Győr-Moson-Sopron Téti
   1030 Kisbágyon Nógrád Pásztói
   1031 Kisbajom Somogy Nagyatádi
   1032 Kisbárapáti Somogy Tabi
   1033 Kisbárkány Nógrád Salgótarjáni
   1034 Kisberény Somogy Fonyódi
   1035 Kisberzseny Veszprém Devecseri
   1036 Kisbeszterce Baranya Hegyháti
   1037 Kisbodak Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   1038 Kisbucsa Zala Zalaegerszegi
   1039 Kisbudmér Baranya Bólyi
   1040 Kiscsécs Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1041 Kiscsehi Zala Letenyei
   1042 Kiscsősz Veszprém Devecseri
   1043 Kisdér Baranya Siklósi
   1044 Kisdobsza Baranya Szigetvári
   1045 Kisdombegyház Békés Mezőkovácsházai
   1046 Kisdorog Tolna Bonyhádi
   1047 Kisecset Nógrád Rétsági
   1048 Kisfalud Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   1049 Kisfüzes Heves Pétervásárai
   1050 Kisgörbő Zala Zalaszentgróti
   1051 Kisgyalán Somogy Kaposvári
   1052 Kishajmás Baranya Hegyháti
   1053 Kisharsány Baranya Siklósi
   1054 Kishartyán Nógrád Salgótarjáni
   1055 Kisherend Baranya Pécsi
   1056 Kishódos Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1057 Kishuta Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1058 Kisigmánd Komárom-Esztergom Komáromi
   1059 Kisjakabfalva Baranya Siklósi
   1060 Kiskassa Baranya Siklósi
   1061 Kiskinizs Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1062 Kiskorpád Somogy Kaposvári
   1063 Kisköre Heves Hevesi
   1064 Kiskutas Zala Zalaegerszegi
   1065 Kisláng Fejér Enyingi
   1066 Kisléta Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1067 Kislippó Baranya Siklósi
   1068 Kislőd Veszprém Ajkai
   1069 Kismányok Tolna Bonyhádi
   1070 Kismarja Hajdú-Bihar Derecskei
   1071 Kisnamény Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1072 Kisnána Heves Gyöngyösi
   1073 Kisnémedi Pest Váci
   1074 Kisnyárád Baranya Mohácsi
   1075 Kispalád Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1076 Kispirit Veszprém Devecseri
   1077 Kisrákos Vas Körmendi
   1078 Kisrécse Zala Nagykanizsai
   1079 Kisrozvágy Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1080 Kissikátor Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   1081 Kissomlyó Vas Celldömölki
   1082 Kistamási Baranya Szigetvári
   1083 Kistapolca Baranya Siklósi
   1084 Kistolmács Zala Letenyei
   1085 Kistormás Tolna Szekszárdi
   1086 Kistótfalu Baranya Siklósi
   1087 Kisvarsány Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1088 Kisvásárhely Zala Zalaszentgróti
   1089 Kisvaszar Baranya Hegyháti
   1090 Kisvejke Tolna Bonyhádi
   1091 Kiszombor Csongrád Makói
   1092 Kiszsidány Vas Kőszegi
   1093 Kisszállás Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   1094 Kisszékely Tolna Tamási
   1095 Kisszekeres Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1096 Kisszentmárton Baranya Sellyei
   1097 Kissziget Zala Lenti
   1098 Kisszőlős Veszprém Devecseri
   1099 Klárafalva Csongrád Szegedi
   1100 Kocs Komárom-Esztergom Tatai
   1101 Kocsér Pest Nagykőrösi
   1102 Kocsola Tolna Dombóvári
   1103 Kocsord Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1104 Kokad Hajdú-Bihar Derecskei
   1105 Kolontár Veszprém Devecseri
   1106 Komjáti Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1107 Komlódtótfalu Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1108 Komlósd Somogy Barcsi
   1109 Komlóska Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   1110 Komoró Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   1111 Kompolt Heves Füzesabonyi
   1112 Kondó Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1113 Kondorfa Vas Szentgotthárdi
   1114 Kondoros Békés Szarvasi
   1115 Kóny Győr-Moson-Sopron Csornai
   1116 Konyár Hajdú-Bihar Derecskei
   1117 Koppányszántó Tolna Tamási
   1118 Korlát Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1119 Kórós Baranya Sellyei
   1120 Kóspallag Pest Szobi
   1121 Kótaj Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1122 Kovácshida Baranya Siklósi
   1123 Kovácsvágás Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1124 Kozárd Nógrád Pásztói
   1125 Kozmadombja Zala Lenti
   1126 Köblény Baranya Komlói
   1127 Köcsk Vas Celldömölki
   1128 Kőkút Somogy Kaposvári
   1129 Kölcse Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1130 Kölesd Tolna Szekszárdi
   1131 Kölked Baranya Mohácsi
   1132 Kömlő Heves Hevesi
   1133 Kömlőd Komárom-Esztergom Oroszlányi
   1134 Kömörő Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1135 Kömpöc Bács-Kiskun Kiskunmajsai
   1136 Kőröshegy Somogy Siófoki
   1137 Körösladány Békés Szeghalmi
   1138 Körösnagyharsány Békés Sarkadi
   1139 Köröstarcsa Békés Békési
   1140 Kőröstetétlen Pest Ceglédi
   1141 Körösújfalu Békés Szeghalmi
   1142 Körösszakál Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1143 Körösszegapáti Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1144 Kőszegdoroszló Vas Kőszegi
   1145 Kőszegpaty Vas Kőszegi
   1146 Kőszegszerdahely Vas Kőszegi
   1147 Kötcse Somogy Siófoki
   1148 Kötegyán Békés Sarkadi
   1149 Kőtelek Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   1150 Kővágóörs Veszprém Tapolcai
   1151 Kővágószőlős Baranya Pécsi
   1152 Kövegy Csongrád Makói
   1153 Köveskál Veszprém Tapolcai
   1154 Krasznokvajda Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1155 Kunadacs Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   1156 Kunágota Békés Mezőkovácsházai
   1157 Kunbaja Bács-Kiskun Bácsalmási
   1158 Kunbaracs Bács-Kiskun Kecskeméti
   1159 Kuncsorba Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi
   1160 Kunfehértó Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   1161 Kunszállás Bács-Kiskun Kecskeméti
   1162 Kup Veszprém Pápai
   1163 Kupa Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1164 Kurd Tolna Dombóvári
   1165 Kurityán Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1166 Kustánszeg Zala Zalaegerszegi
   1167 Kutas Somogy Nagyatádi
   1168 Kutasó Nógrád Pásztói
   1169 Kübekháza Csongrád Szegedi
   1170 Külsősárd Zala Lenti
   1171 Küngös Veszprém Balatonalmádi
   1172 Lábatlan Komárom-Esztergom Esztergomi
   1173 Lábod Somogy Nagyatádi
   1174 Lácacséke Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1175 Lad Somogy Barcsi
   1176 Ladánybene Bács-Kiskun Kecskeméti
   1177 Ládbesenyő Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1178 Lajoskomárom Fejér Enyingi
   1179 Lak Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1180 Lakhegy Zala Zalaegerszegi
   1181 Lakócsa Somogy Barcsi
   1182 Lánycsók Baranya Mohácsi
   1183 Lápafő Tolna Dombóvári
   1184 Lapáncsa Baranya Siklósi
   1185 Laskod Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1186 Lasztonya Zala Letenyei
   1187 Látrány Somogy Fonyódi
   1188 Lázi Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   1189 Legénd Nógrád Rétsági
   1190 Legyesbénye Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1191 Léh Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1192 Lénárddaróc Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   1193 Lendvadedes Zala Lenti
   1194 Lendvajakabfa Zala Lenti
   1195 Lengyel Tolna Bonyhádi
   1196 Lengyeltóti Somogy Fonyódi
   1197 Lepsény Fejér Enyingi
   1198 Lesencefalu Veszprém Tapolcai
   1199 Lesenceistvánd Veszprém Tapolcai
   1200 Lesencetomaj Veszprém Tapolcai
   1201 Letenye Zala Letenyei
   1202 Letkés Pest Szobi
   1203 Levelek Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1204 Libickozma Somogy Marcali
   1205 Lickóvadamos Zala Zalaegerszegi
   1206 Liget Baranya Komlói
   1207 Ligetfalva Zala Keszthelyi
   1208 Lippó Baranya Mohácsi
   1209 Liptód Baranya Bólyi
   1210 Lispeszentadorján Zala Letenyei
   1211 Liszó Zala Nagykanizsai
   1212 Litka Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1213 Litke Nógrád Salgótarjáni
   1214 Lókút Veszprém Zirci
   1215 Lónya Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1216 Lórév Pest Ráckevei
   1217 Lothárd Baranya Pécsi
   1218 Lovasberény Fejér Székesfehérvári
   1219 Lovászhetény Baranya Pécsváradi
   1220 Lovászi Zala Lenti
   1221 Lovászpatona Veszprém Pápai
   1222 Lőkösháza Békés Gyulai
   1223 Lövőpetri Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1224 Lucfalva Nógrád Salgótarjáni
   1225 Ludányhalászi Nógrád Szécsényi
   1226 Ludas Heves Gyöngyösi
   1227 Lulla Somogy Tabi
   1228 Lúzsok Baranya Sellyei
   1229 Mád Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1230 Madaras Bács-Kiskun Bácsalmási
   1231 Madocsa Tolna Paksi
   1232 Maglóca Győr-Moson-Sopron Csornai
   1233 Mágocs Baranya Hegyháti
   1234 Magosliget Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1235 Magy Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1236 Magyaratád Somogy Kaposvári
   1237 Magyarbánhegyes Békés Mezőkovácsházai
   1238 Magyarbóly Baranya Siklósi
   1239 Magyarcsanád Csongrád Makói
   1240 Magyardombegyház Békés Mezőkovácsházai
   1241 Magyaregregy Baranya Komlói
   1242 Magyaregres Somogy Kaposvári
   1243 Magyarföld Zala Lenti
   1244 Magyargencs Veszprém Pápai
   1245 Magyarhertelend Baranya Komlói
   1246 Magyarhomorog Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1247 Magyarkeresztúr Győr-Moson-Sopron Csornai
   1248 Magyarkeszi Tolna Tamási
   1249 Magyarlukafa Baranya Szigetvári
   1250 Magyarmecske Baranya Sellyei
   1251 Magyarnándor Nógrád Balassagyarmati
   1252 Magyarpolány Veszprém Ajkai
   1253 Magyarsarlós Baranya Pécsi
   1254 Magyarszecsőd Vas Körmendi
   1255 Magyarszék Baranya Komlói
   1256 Magyarszentmiklós Zala Nagykanizsai
   1257 Magyarszerdahely Zala Nagykanizsai
   1258 Magyarszombatfa Vas Körmendi
   1259 Magyartelek Baranya Sellyei
   1260 Majs Baranya Mohácsi
   1261 Makád Pest Ráckevei
   1262 Makkoshotyka Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   1263 Maklár Heves Egri
   1264 Malomsok Veszprém Pápai
   1265 Mályi Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1266 Mályinka Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1267 Mánd Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1268 Mándok Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   1269 Mánfa Baranya Komlói
   1270 Maráza Baranya Mohácsi
   1271 Marcalgergelyi Veszprém Pápai
   1272 Marcaltő Veszprém Pápai
   1273 Márfa Baranya Siklósi
   1274 Máriahalom Komárom-Esztergom Esztergomi
   1275 Máriakéménd Baranya Bólyi
   1276 Márianosztra Pest Szobi
   1277 Máriapócs Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1278 Markaz Heves Gyöngyösi
   1279 Markóc Baranya Sellyei
   1280 Markotabödöge Győr-Moson-Sopron Csornai
   1281 Maróc Zala Letenyei
   1282 Marócsa Baranya Sellyei
   1283 Márok Baranya Siklósi
   1284 Márokföld Zala Lenti
   1285 Márokpapi Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1286 Maroslele Csongrád Makói
   1287 Mártély Csongrád Hódmezővásárhelyi
   1288 Martonfa Baranya Pécsváradi
   1289 Martonyi Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1290 Mátételke Bács-Kiskun Bácsalmási
   1291 Mátraballa Heves Pétervásárai
   1292 Mátraderecske Heves Pétervásárai
   1293 Mátramindszent Nógrád Bátonyterenyei
   1294 Mátranovák Nógrád Bátonyterenyei
   1295 Mátraszele Nógrád Salgótarjáni
   1296 Mátraszentimre Heves Gyöngyösi
   1297 Mátraszőlős Nógrád Pásztói
   1298 Mátraterenye Nógrád Bátonyterenyei
   1299 Mátraverebély Nógrád Bátonyterenyei
   1300 Mátyásdomb Fejér Enyingi
   1301 Matty Baranya Siklósi
   1302 Mátyus Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1303 Máza Baranya Komlói
   1304 Mecseknádasd Baranya Pécsváradi
   1305 Mecsekpölöske Baranya Komlói
   1306 Mecsér Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   1307 Medgyesbodzás Békés Mezőkovácsházai
   1308 Medgyesegyháza Békés Mezőkovácsházai
   1309 Medina Tolna Szekszárdi
   1310 Megyaszó Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1311 Megyer Veszprém Sümegi
   1312 Meggyeskovácsi Vas Sárvári
   1313 Méhkerék Békés Sarkadi
   1314 Méhtelek Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1315 Mekényes Baranya Hegyháti
   1316 Mélykút Bács-Kiskun Jánoshalmai
   1317 Mencshely Veszprém Veszprémi
   1318 Méra Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1319 Merenye Baranya Szigetvári
   1320 Mérk Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1321 Mernye Somogy Kaposvári
   1322 Mersevát Vas Celldömölki
   1323 Mesterháza Vas Sárvári
   1324 Mesteri Vas Celldömölki
   1325 Mesterszállás Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri
   1326 Meszes Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1327 Meszlen Vas Szombathelyi
   1328 Mesztegnyő Somogy Marcali
   1329 Mezőcsokonya Somogy Kaposvári
   1330 Meződ Baranya Hegyháti
   1331 Mezőfalva Fejér Dunaújvárosi
   1332 Mezőgyán Békés Sarkadi
   1333 Mezőhék Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri
   1334 Mezőkeresztes Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   1335 Mezőkomárom Fejér Enyingi
   1336 Mezőlak Veszprém Pápai
   1337 Mezőnagymihály Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   1338 Mezőnyárád Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   1339 Mezőörs Győr-Moson-Sopron Győri
   1340 Mezőpeterd Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1341 Mezősas Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1342 Mezőszemere Heves Füzesabonyi
   1343 Mezőszentgyörgy Fejér Enyingi
   1344 Mezőszilas Fejér Sárbogárdi
   1345 Mezőtárkány Heves Füzesabonyi
   1346 Mezőzombor Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1347 Miháld Zala Nagykanizsai
   1348 Mihályfa Zala Zalaszentgróti
   1349 Mihálygerge Nógrád Salgótarjáni
   1350 Mihályháza Veszprém Pápai
   1351 Mihályi Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   1352 Mike Somogy Kaposvári
   1353 Mikebuda Pest Ceglédi
   1354 Mikepércs Hajdú-Bihar Derecskei
   1355 Miklósi Somogy Tabi
   1356 Mikófalva Heves Bélapátfalvai
   1357 Mikóháza Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1358 Mikosszéplak Vas Vasvári
   1359 Milejszeg Zala Zalaegerszegi
   1360 Milota Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1361 Mindszentgodisa Baranya Hegyháti
   1362 Mindszentkálla Veszprém Tapolcai
   1363 Misefa Zala Zalaegerszegi
   1364 Miske Bács-Kiskun Kalocsai
   1365 Miszla Tolna Tamási
   1366 Mocsa Komárom-Esztergom Komáromi
   1367 Mogyorósbánya Komárom-Esztergom Esztergomi
   1368 Mogyoróska Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1369 Mohora Nógrád Balassagyarmati
   1370 Molnári Zala Letenyei
   1371 Molnaszecsőd Vas Körmendi
   1372 Molvány Baranya Szigetvári
   1373 Monaj Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1374 Monok Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1375 Mónosbél Heves Bélapátfalvai
   1376 Monostorpályi Hajdú-Bihar Derecskei
   1377 Monoszló Veszprém Balatonfüredi
   1378 Monyoród Baranya Bólyi
   1379 Mórágy Tolna Bonyhádi
   1380 Móricgát Bács-Kiskun Kiskunmajsai
   1381 Mórichida Győr-Moson-Sopron Téti
   1382 Mosdós Somogy Kaposvári
   1383 Mosonszentmiklós Győr-Moson-Sopron Győri
   1384 Mosonudvar Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   1385 Mozsgó Baranya Szigetvári
   1386 Mőcsény Tolna Bonyhádi
   1387 Mucsfa Tolna Bonyhádi
   1388 Mucsi Tolna Tamási
   1389 Múcsony Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1390 Muhi Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1391 Murakeresztúr Zala Nagykanizsai
   1392 Murarátka Zala Letenyei
   1393 Muraszemenye Zala Letenyei
   1394 Murga Tolna Bonyhádi
   1395 Murony Békés Békési
   1396 Nábrád Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1397 Nádasd Vas Körmendi
   1398 Nádasdladány Fejér Székesfehérvári
   1399 Nágocs Somogy Tabi
   1400 Nagyacsád Veszprém Pápai
   1401 Nagyalásony Veszprém Devecseri
   1402 Nagyar Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1403 Nagybajom Somogy Kaposvári
   1404 Nagybakónak Zala Nagykanizsai
   1405 Nagybánhegyes Békés Mezőkovácsházai
   1406 Nagybaracska Bács-Kiskun Bajai
   1407 Nagybarca Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1408 Nagybárkány Nógrád Salgótarjáni
   1409 Nagyberény Somogy Siófoki
   1410 Nagyberki Somogy Kaposvári
   1411 Nagybörzsöny Pest Szobi
   1412 Nagybudmér Baranya Bólyi
   1413 Nagycsány Baranya Sellyei
   1414 Nagycsécs Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1415 Nagycsepely Somogy Siófoki
   1416 Nagycserkesz Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1417 Nagydém Veszprém Pápai
   1418 Nagydobos Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1419 Nagydobsza Baranya Szigetvári
   1420 Nagydorog Tolna Paksi
   1421 Nagyér Csongrád Makói
   1422 Nagyesztergár Veszprém Zirci
   1423 Nagyfüged Heves Gyöngyösi
   1424 Nagygeresd Vas Sárvári
   1425 Nagygörbő Zala Zalaszentgróti
   1426 Nagygyimót Veszprém Pápai
   1427 Nagyhajmás Baranya Hegyháti
   1428 Nagyharsány Baranya Siklósi
   1429 Nagyhegyes Hajdú-Bihar Hajdúszoboszlói
   1430 Nagyhódos Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1431 Nagyhuta Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1432 Nagyigmánd Komárom-Esztergom Komáromi
   1433 Nagyiván Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   1434 Nagykamarás Békés Mezőkovácsházai
   1435 Nagykapornak Zala Zalaegerszegi
   1436 Nagykarácsony Fejér Dunaújvárosi
   1437 Nagykereki Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   1438 Nagykeresztúr Nógrád Salgótarjáni
   1439 Nagykinizs Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1440 Nagykónyi Tolna Tamási
   1441 Nagykorpád Somogy Nagyatádi
   1442 Nagykökényes Heves Hatvani
   1443 Nagykölked Vas Körmendi
   1444 Nagykörű Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   1445 Nagykutas Zala Zalaegerszegi
   1446 Nagylak Csongrád Makói
   1447 Nagylengyel Zala Zalaegerszegi
   1448 Nagylóc Nógrád Szécsényi
   1449 Nagylók Fejér Sárbogárdi
   1450 Nagymágocs Csongrád Szentesi
   1451 Nagymányok Tolna Bonyhádi
   1452 Nagymizdó Vas Körmendi
   1453 Nagynyárád Baranya Mohácsi
   1454 Nagyoroszi Nógrád Rétsági
   1455 Nagypall Baranya Pécsváradi
   1456 Nagypeterd Baranya Szigetvári
   1457 Nagypirit Veszprém Devecseri
   1458 Nagyrábé Hajdú-Bihar Püspökladányi
   1459 Nagyrada Zala Nagykanizsai
   1460 Nagyrákos Vas Körmendi
   1461 Nagyrécse Zala Nagykanizsai
   1462 Nagyréde Heves Gyöngyösi
   1463 Nagyrév Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   1464 Nagyrozvágy Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1465 Nagysáp Komárom-Esztergom Esztergomi
   1466 Nagysimonyi Vas Celldömölki
   1467 Nagyszakácsi Somogy Marcali
   1468 Nagyszékely Tolna Tamási
   1469 Nagyszekeres Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1470 Nagyszénás Békés Orosházi
   1471 Nagyszentjános Győr-Moson-Sopron Győri
   1472 Nagyszokoly Tolna Tamási
   1473 Nagytevel Veszprém Pápai
   1474 Nagytilaj Vas Vasvári
   1475 Nagytótfalu Baranya Siklósi
   1476 Nagytőke Csongrád Szentesi
   1477 Nagyút Heves Füzesabonyi
   1478 Nagyvarsány Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1479 Nagyváty Baranya Szigetvári
   1480 Nagyvázsony Veszprém Veszprémi
   1481 Nagyvejke Tolna Bonyhádi
   1482 Nagyveleg Fejér Móri
   1483 Nagyvisnyó Heves Bélapátfalvai
   1484 Nak Tolna Dombóvári
   1485 Napkor Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1486 Narda Vas Szombathelyi
   1487 Négyes Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   1488 Nekézseny Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   1489 Nemesapáti Zala Zalaegerszegi
   1490 Nemesbikk Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1491 Nemesborzova Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1492 Nemesbőd Vas Szombathelyi
   1493 Nemescsó Vas Kőszegi
   1494 Nemesdéd Somogy Marcali
   1495 Nemesgörzsöny Veszprém Pápai
   1496 Nemesgulács Veszprém Tapolcai
   1497 Nemeshany Veszprém Sümegi
   1498 Nemeshetés Zala Zalaegerszegi
   1499 Nemeske Baranya Szigetvári
   1500 Nemeskér Győr-Moson-Sopron Soproni
   1501 Nemeskeresztúr Vas Celldömölki
   1502 Nemeskocs Vas Celldömölki
   1503 Nemeskolta Vas Szombathelyi
   1504 Nemesnádudvar Bács-Kiskun Bajai
   1505 Nemesnép Zala Lenti
   1506 Nemespátró Zala Nagykanizsai
   1507 Nemesrádó Zala Zalaegerszegi
   1508 Nemesrempehollós Vas Körmendi
   1509 Nemessándorháza Zala Zalaegerszegi
   1510 Nemesvid Somogy Marcali
   1511 Nemesvita Veszprém Tapolcai
   1512 Nemesszalók Veszprém Pápai
   1513 Nemesszentandrás Zala Zalaegerszegi
   1514 Németfalu Zala Zalaegerszegi
   1515 Németkér Tolna Paksi
   1516 Nemti Nógrád Bátonyterenyei
   1517 Neszmély Komárom-Esztergom Tatai
   1518 Nick Vas Sárvári
   1519 Nikla Somogy Marcali
   1520 Nógrád Nógrád Rétsági
   1521 Nógrádkövesd Nógrád Balassagyarmati
   1522 Nógrádmarcal Nógrád Balassagyarmati
   1523 Nógrádmegyer Nógrád Szécsényi
   1524 Nógrádsáp Nógrád Rétsági
   1525 Nógrádsipek Nógrád Szécsényi
   1526 Nógrádszakál Nógrád Szécsényi
   1527 Nóráp Veszprém Pápai
   1528 Noszlop Veszprém Devecseri
   1529 Nova Zala Lenti
   1530 Novaj Heves Egri
   1531 Novajidrány Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1532 Nőtincs Nógrád Rétsági
   1533 Nyalka Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   1534 Nyárád Veszprém Pápai
   1535 Nyáregyháza Pest Monori
   1536 Nyárlőrinc Bács-Kiskun Kecskeméti
   1537 Nyékládháza Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1538 Nyésta Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1539 Nyírábrány Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   1540 Nyíracsád Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   1541 Nyirád Veszprém Ajkai
   1542 Nyírbéltek Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1543 Nyírbogát Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1544 Nyírbogdány Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   1545 Nyírcsaholy Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1546 Nyírcsászári Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1547 Nyírderzs Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1548 Nyírgelse Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1549 Nyírgyulaj Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1550 Nyíri Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1551 Nyíribrony Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1552 Nyírjákó Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1553 Nyírkarász Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1554 Nyírkáta Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1555 Nyírkércs Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1556 Nyírlövő Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1557 Nyírlugos Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1558 Nyírmada Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1559 Nyírmártonfalva Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   1560 Nyírmeggyes Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1561 Nyírmihálydi Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1562 Nyírparasznya Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1563 Nyírpilis Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1564 Nyírtass Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1565 Nyírtét Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   1566 Nyírtura Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1567 Nyírvasvári Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1568 Nyomár Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1569 Nyőgér Vas Sárvári
   1570 Nyugotszenterzsébet Baranya Szigetvári
   1571 Óbánya Baranya Pécsváradi
   1572 Óbarok Fejér Bicskei
   1573 Óbudavár Veszprém Balatonfüredi
   1574 Ócsárd Baranya Pécsi
   1575 Ófalu Baranya Pécsváradi
   1576 Ófehértó Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1577 Óhíd Zala Zalaszentgróti
   1578 Okány Békés Sarkadi
   1579 Okorág Baranya Sellyei
   1580 Okorvölgy Baranya Szentlőrinci
   1581 Olaszfa Vas Vasvári
   1582 Olaszfalu Veszprém Zirci
   1583 Olaszliszka Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   1584 Olcsva Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1585 Olcsvaapáti Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1586 Old Baranya Siklósi
   1587 Oltárc Zala Letenyei
   1588 Onga Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1589 Ónod Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1590 Ópályi Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1591 Ópusztaszer Csongrád Kisteleki
   1592 Orbányosfa Zala Zalaegerszegi
   1593 Orci Somogy Kaposvári
   1594 Ordacsehi Somogy Fonyódi
   1595 Ordas Bács-Kiskun Kalocsai
   1596 Orgovány Bács-Kiskun Kecskeméti
   1597 Ormándlak Zala Zalaegerszegi
   1598 Ormosbánya Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1599 Oroszi Veszprém Devecseri
   1600 Oroszló Baranya Komlói
   1601 Orosztony Zala Nagykanizsai
   1602 Ortaháza Zala Lenti
   1603 Osli Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   1604 Ostffyasszonyfa Vas Celldömölki
   1605 Oszkó Vas Vasvári
   1606 Oszlár Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1607 Osztopán Somogy Kaposvári
   1608 Ózdfalu Baranya Sellyei
   1609 Ozmánbük Zala Zalaegerszegi
   1610 Ozora Tolna Tamási
   1611 Öcs Veszprém Ajkai
   1612 Őcsény Tolna Szekszárdi
   1613 Öcsöd Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   1614 Ököritófülpös Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1615 Ölbő Vas Sárvári
   1616 Ömböly Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1617 Őr Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1618 Öregcsertő Bács-Kiskun Kalocsai
   1619 Öreglak Somogy Fonyódi
   1620 Őrhalom Nógrád Balassagyarmati
   1621 Őrimagyarósd Vas Körmendi
   1622 Őriszentpéter Vas Körmendi
   1623 Örkény Pest Dabasi
   1624 Örményes Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi
   1625 Örménykút Békés Szarvasi
   1626 Őrtilos Somogy Csurgói
   1627 Örvényes Veszprém Balatonfüredi
   1628 Ősagárd Nógrád Rétsági
   1629 Ősi Veszprém Várpalotai
   1630 Öskü Veszprém Várpalotai
   1631 Öttömös Csongrád Mórahalmi
   1632 Pácin Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1633 Pacsa Zala Zalaegerszegi
   1634 Pácsony Vas Vasvári
   1635 Padár Zala Zalaegerszegi
   1636 Páhi Bács-Kiskun Kiskőrösi
   1637 Páka Zala Lenti
   1638 Pakod Zala Zalaszentgróti
   1639 Palé Baranya Hegyháti
   1640 Pálfa Tolna Paksi
   1641 Pálfiszeg Zala Zalaegerszegi
   1642 Pálháza Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1643 Palkonya Baranya Siklósi
   1644 Pálmajor Somogy Kaposvári
   1645 Pálmonostora Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi
   1646 Pálosvörösmart Heves Gyöngyösi
   1647 Palotabozsok Baranya Mohácsi
   1648 Palotás Nógrád Pásztói
   1649 Pamlény Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1650 Pamuk Somogy Fonyódi
   1651 Pánd Pest Monori
   1652 Pankasz Vas Körmendi
   1653 Pannonhalma Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   1654 Pányok Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1655 Panyola Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1656 Pap Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1657 Pápadereske Veszprém Pápai
   1658 Pápakovácsi Veszprém Pápai
   1659 Pápasalamon Veszprém Pápai
   1660 Pápateszér Veszprém Pápai
   1661 Papkeszi Veszprém Balatonalmádi
   1662 Pápoc Vas Celldömölki
   1663 Papos Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1664 Páprád Baranya Sellyei
   1665 Parád Heves Pétervásárai
   1666 Parádsasvár Heves Pétervásárai
   1667 Parasznya Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1668 Pári Tolna Tamási
   1669 Paszab Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   1670 Pásztori Győr-Moson-Sopron Csornai
   1671 Pat Zala Nagykanizsai
   1672 Patak Nógrád Balassagyarmati
   1673 Patalom Somogy Kaposvári
   1674 Patapoklosi Baranya Szigetvári
   1675 Patca Somogy Kaposvári
   1676 Patosfa Somogy Barcsi
   1677 Pátroha Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1678 Pátyod Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1679 Pecöl Vas Sárvári
   1680 Pécsbagota Baranya Szentlőrinci
   1681 Pécsely Veszprém Balatonfüredi
   1682 Pécsvárad Baranya Pécsváradi
   1683 Pély Heves Hevesi
   1684 Penészlek Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1685 Pénzesgyőr Veszprém Zirci
   1686 Penyige Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1687 Perbál Pest Budakeszi
   1688 Pere Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1689 Perecse Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1690 Pereked Baranya Pécsi
   1691 Perenye Vas Szombathelyi
   1692 Peresznye Vas Kőszegi
   1693 Perkáta Fejér Dunaújvárosi
   1694 Perkupa Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1695 Perőcsény Pest Szobi
   1696 Peterd Baranya Siklósi
   1697 Péterhida Somogy Barcsi
   1698 Pétervására Heves Pétervásárai
   1699 Pétfürdő Veszprém Várpalotai
   1700 Petneháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1701 Petőfibánya Heves Hatvani
   1702 Petőfiszállás Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi
   1703 Petőmihályfa Vas Vasvári
   1704 Petrikeresztúr Zala Zalaegerszegi
   1705 Petrivente Zala Letenyei
   1706 Pettend Baranya Szigetvári
   1707 Piliny Nógrád Szécsényi
   1708 Pilisszentkereszt Pest Szentendrei
   1709 Pincehely Tolna Tamási
   1710 Pinnye Győr-Moson-Sopron Soproni
   1711 Piricse Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1712 Pirtó Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   1713 Piskó Baranya Sellyei
   1714 Pitvaros Csongrád Makói
   1715 Pócsa Baranya Bólyi
   1716 Pocsaj Hajdú-Bihar Derecskei
   1717 Pócspetri Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   1718 Pogányszentpéter Somogy Csurgói
   1719 Pókaszepetk Zala Zalaegerszegi
   1720 Polány Somogy Kaposvári
   1721 Porcsalma Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1722 Poroszló Heves Füzesabonyi
   1723 Porpác Vas Sárvári
   1724 Porrog Somogy Csurgói
   1725 Porrogszentkirály Somogy Csurgói
   1726 Porrogszentpál Somogy Csurgói
   1727 Pórszombat Zala Lenti
   1728 Porva Veszprém Zirci
   1729 Pósfa Vas Sárvári
   1730 Potony Somogy Barcsi
   1731 Pölöske Zala Zalaegerszegi
   1732 Pölöskefő Zala Nagykanizsai
   1733 Pörböly Tolna Szekszárdi
   1734 Pördefölde Zala Lenti
   1735 Pötréte Zala Nagykanizsai
   1736 Prügy Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1737 Pula Veszprém Veszprémi
   1738 Pusztaapáti Zala Lenti
   1739 Pusztaberki Nógrád Rétsági
   1740 Pusztadobos Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   1741 Pusztaederics Zala Zalaegerszegi
   1742 Pusztafalu Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   1743 Pusztaföldvár Békés Orosházi
   1744 Pusztahencse Tolna Paksi
   1745 Pusztakovácsi Somogy Marcali
   1746 Pusztamagyaród Zala Letenyei
   1747 Pusztamérges Csongrád Mórahalmi
   1748 Pusztamiske Veszprém Devecseri
   1749 Pusztamonostor Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi
   1750 Pusztaottlaka Békés Mezőkovácsházai
   1751 Pusztaradvány Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1752 Pusztaszemes Somogy Siófoki
   1753 Pusztaszentlászló Zala Zalaegerszegi
   1754 Pusztaszer Csongrád Kisteleki
   1755 Pusztavacs Pest Dabasi
   1756 Pusztavám Fejér Móri
   1757 Püspökhatvan Pest Váci
   1758 Püspökmolnári Vas Vasvári
   1759 Rábacsanak Győr-Moson-Sopron Csornai
   1760 Rábacsécsény Győr-Moson-Sopron Téti
   1761 Rábagyarmat Vas Szentgotthárdi
   1762 Rábahídvég Vas Vasvári
   1763 Rábakecöl Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   1764 Rábapaty Vas Sárvári
   1765 Rábapordány Győr-Moson-Sopron Csornai
   1766 Rábasebes Győr-Moson-Sopron Csornai
   1767 Rábaszentandrás Győr-Moson-Sopron Csornai
   1768 Rábaszentmihály Győr-Moson-Sopron Téti
   1769 Rábaszentmiklós Győr-Moson-Sopron Téti
   1770 Rábatamási Győr-Moson-Sopron Csornai
   1771 Rábatöttös Vas Szombathelyi
   1772 Rábcakapi Győr-Moson-Sopron Csornai
   1773 Rádfalva Baranya Siklósi
   1774 Radostyán Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1775 Ragály Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1776 Rakaca Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1777 Rakacaszend Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1778 Rakamaz Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1779 Rákóczibánya Nógrád Salgótarjáni
   1780 Rákócziújfalu Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   1781 Ráksi Somogy Kaposvári
   1782 Ramocsa Zala Lenti
   1783 Ramocsaháza Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1784 Rápolt Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1785 Raposka Veszprém Tapolcai
   1786 Rásonysápberencs Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1787 Rátka Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   1788 Rátót Vas Szentgotthárdi
   1789 Recsk Heves Pétervásárai
   1790 Réde Komárom-Esztergom Kisbéri
   1791 Rédics Zala Lenti
   1792 Regéc Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1793 Regenye Baranya Pécsi
   1794 Regöly Tolna Tamási
   1795 Rém Bács-Kiskun Jánoshalmai
   1796 Répáshuta Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1797 Répcelak Vas Sárvári
   1798 Répceszemere Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   1799 Répceszentgyörgy Vas Sárvári
   1800 Répcevis Győr-Moson-Sopron Soproni
   1801 Resznek Zala Lenti
   1802 Rétközberencs Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1803 Rétság Nógrád Rétsági
   1804 Révfülöp Veszprém Tapolcai
   1805 Révleányvár Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1806 Ricse Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1807 Rigyác Zala Nagykanizsai
   1808 Rimóc Nógrád Szécsényi
   1809 Rinyabesenyő Somogy Nagyatádi
   1810 Rinyakovácsi Somogy Kaposvári
   1811 Rinyaszentkirály Somogy Nagyatádi
   1812 Rinyaújlak Somogy Barcsi
   1813 Rinyaújnép Somogy Barcsi
   1814 Rohod Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai
   1815 Románd Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   1816 Romhány Nógrád Rétsági
   1817 Rózsafa Baranya Szigetvári
   1818 Rozsály Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1819 Rózsaszentmárton Heves Hatvani
   1820 Röjtökmuzsaj Győr-Moson-Sopron Soproni
   1821 Rönök Vas Szentgotthárdi
   1822 Röszke Csongrád Szegedi
   1823 Rudabánya Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1824 Rudolftelep Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1825 Rum Vas Szombathelyi
   1826 Ruzsa Csongrád Mórahalmi
   1827 Ságújfalu Nógrád Salgótarjáni
   1828 Ságvár Somogy Siófoki
   1829 Sajóbábony Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1830 Sajóecseg Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1831 Sajógalgóc Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1832 Sajóhídvég Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1833 Sajóivánka Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1834 Sajókápolna Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1835 Sajókaza Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   1836 Sajókeresztúr Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1837 Sajólád Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1838 Sajólászlófalva Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1839 Sajómercse Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1840 Sajónémeti Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1841 Sajópálfala Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1842 Sajópetri Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1843 Sajópüspöki Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1844 Sajósenye Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1845 Sajószöged Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1846 Sajóvámos Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1847 Sajóvelezd Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1848 Sajtoskál Vas Sárvári
   1849 Salföld Veszprém Tapolcai
   1850 Salomvár Zala Zalaegerszegi
   1851 Sály Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   1852 Sámod Baranya Sellyei
   1853 Sámsonháza Nógrád Salgótarjáni
   1854 Sand Zala Nagykanizsai
   1855 Sántos Somogy Kaposvári
   1856 Sáp Hajdú-Bihar Püspökladányi
   1857 Sáránd Hajdú-Bihar Derecskei
   1858 Sárazsadány Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   1859 Sáregres Fejér Sárbogárdi
   1860 Sárfimizdó Vas Vasvári
   1861 Sárhida Zala Zalaegerszegi
   1862 Sárisáp Komárom-Esztergom Esztergomi
   1863 Sarkadkeresztúr Békés Sarkadi
   1864 Sárkeresztúr Fejér Sárbogárdi
   1865 Sárok Baranya Mohácsi
   1866 Sárosd Fejér Székesfehérvári
   1867 Sárpilis Tolna Szekszárdi
   1868 Sárrétudvari Hajdú-Bihar Püspökladányi
   1869 Sárszentágota Fejér Sárbogárdi
   1870 Sárszentlőrinc Tolna Paksi
   1871 Sarud Heves Füzesabonyi
   1872 Sásd Baranya Hegyháti
   1873 Sáta Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   1874 Sátorhely Baranya Mohácsi
   1875 Sávoly Somogy Marcali
   1876 Segesd Somogy Nagyatádi
   1877 Selyeb Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1878 Sellye Baranya Sellyei
   1879 Semjén Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   1880 Semjénháza Zala Letenyei
   1881 Sénye Zala Zalaszentgróti
   1882 Sényő Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1883 Seregélyes Fejér Székesfehérvári
   1884 Serényfalva Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   1885 Sérsekszőlős Somogy Tabi
   1886 Sikátor Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   1887 Siklósbodony Baranya Siklósi
   1888 Siklósnagyfalu Baranya Siklósi
   1889 Sima Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   1890 Simaság Vas Sárvári
   1891 Simonfa Somogy Kaposvári
   1892 Simontornya Tolna Tamási
   1893 Sióagárd Tolna Szekszárdi
   1894 Sirok Heves Pétervásárai
   1895 Sobor Győr-Moson-Sopron Csornai
   1896 Soltszentimre Bács-Kiskun Kiskőrösi
   1897 Som Somogy Siófoki
   1898 Somberek Baranya Mohácsi
   1899 Somlójenő Veszprém Devecseri
   1900 Somlószőlős Veszprém Devecseri
   1901 Somlóvásárhely Veszprém Devecseri
   1902 Somlóvecse Veszprém Devecseri
   1903 Somodor Somogy Kaposvári
   1904 Somogyacsa Somogy Tabi
   1905 Somogyapáti Baranya Szigetvári
   1906 Somogyaracs Somogy Barcsi
   1907 Somogyaszaló Somogy Kaposvári
   1908 Somogybabod Somogy Fonyódi
   1909 Somogybükkösd Somogy Csurgói
   1910 Somogycsicsó Somogy Csurgói
   1911 Somogydöröcske Somogy Tabi
   1912 Somogyegres Somogy Tabi
   1913 Somogyfajsz Somogy Kaposvári
   1914 Somogygeszti Somogy Kaposvári
   1915 Somogyhárságy Baranya Szigetvári
   1916 Somogyhatvan Baranya Szigetvári
   1917 Somogyjád Somogy Kaposvári
   1918 Somogymeggyes Somogy Tabi
   1919 Somogysámson Somogy Marcali
   1920 Somogysárd Somogy Kaposvári
   1921 Somogysimonyi Somogy Marcali
   1922 Somogyszentpál Somogy Marcali
   1923 Somogyszil Somogy Kaposvári
   1924 Somogyszob Somogy Nagyatádi
   1925 Somogyudvarhely Somogy Csurgói
   1926 Somogyvámos Somogy Fonyódi
   1927 Somogyvár Somogy Fonyódi
   1928 Somogyviszló Baranya Szigetvári
   1929 Somogyzsitfa Somogy Marcali
   1930 Somoskőújfalu Nógrád Salgótarjáni
   1931 Sonkád Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1932 Soponya Fejér Székesfehérvári
   1933 Sopronhorpács Győr-Moson-Sopron Soproni
   1934 Sorkifalud Vas Szombathelyi
   1935 Sorkikápolna Vas Szombathelyi
   1936 Sormás Zala Nagykanizsai
   1937 Sorokpolány Vas Szombathelyi
   1938 Sóstófalva Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   1939 Sósvertike Baranya Sellyei
   1940 Sótony Vas Sárvári
   1941 Söjtör Zala Zalaegerszegi
   1942 Söpte Vas Szombathelyi
   1943 Sumony Baranya Szentlőrinci
   1944 Súr Komárom-Esztergom Kisbéri
   1945 Surd Zala Nagykanizsai
   1946 Sükösd Bács-Kiskun Bajai
   1947 Sümegcsehi Zala Zalaszentgróti
   1948 Sümegprága Veszprém Sümegi
   1949 Szabadbattyán Fejér Székesfehérvári
   1950 Szabadegyháza Fejér Gárdonyi
   1951 Szabadhídvég Fejér Enyingi
   1952 Szabadi Somogy Kaposvári
   1953 Szabadkígyós Békés Békéscsabai
   1954 Szabadszentkirály Baranya Szentlőrinci
   1955 Szabolcs Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   1956 Szabolcsbáka Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1957 Szabolcsveresmart Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   1958 Szágy Baranya Hegyháti
   1959 Szajla Heves Pétervásárai
   1960 Szajol Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   1961 Szakácsi Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1962 Szakadát Tolna Tamási
   1963 Szakáld Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   1964 Szakály Tolna Tamási
   1965 Szakcs Tolna Dombóvári
   1966 Szakmár Bács-Kiskun Kalocsai
   1967 Szaknyér Vas Körmendi
   1968 Szakoly Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói
   1969 Szakony Győr-Moson-Sopron Soproni
   1970 Szakonyfalu Vas Szentgotthárdi
   1971 Szákszend Komárom-Esztergom Oroszlányi
   1972 Szalafő Vas Körmendi
   1973 Szalánta Baranya Pécsi
   1974 Szalapa Zala Zalaszentgróti
   1975 Szalaszend Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   1976 Szalatnak Baranya Komlói
   1977 Szálka Tolna Szekszárdi
   1978 Szalkszentmárton Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   1979 Szalmatercs Nógrád Szécsényi
   1980 Szalonna Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   1981 Szamosangyalos Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1982 Szamosbecs Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1983 Szamoskér Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1984 Szamossályi Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1985 Szamostatárfalva Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   1986 Szamosújlak Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   1987 Szamosszeg Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   1988 Szanda Nógrád Balassagyarmati
   1989 Szank Bács-Kiskun Kiskunmajsai
   1990 Szany Győr-Moson-Sopron Csornai
   1991 Szápár Veszprém Zirci
   1992 Szaporca Baranya Siklósi
   1993 Szárász Baranya Komlói
   1994 Szárazd Tolna Tamási
   1995 Szarvasgede Nógrád Pásztói
   1996 Szarvaskend Vas Körmendi
   1997 Szarvaskő Heves Egri
   1998 Szászfa Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   1999 Szászvár Baranya Komlói
   2000 Szatmárcseke Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2001 Szatta Vas Körmendi
   2002 Szava Baranya Siklósi
   2003 Szebény Baranya Mohácsi
   2004 Szécsénke Nógrád Balassagyarmati
   2005 Szécsényfelfalu Nógrád Szécsényi
   2006 Szécsisziget Zala Lenti
   2007 Szederkény Baranya Bólyi
   2008 Szedres Tolna Szekszárdi
   2009 Szegerdő Somogy Marcali
   2010 Szegi Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2011 Szegilong Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2012 Szegvár Csongrád Szentesi
   2013 Székely Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   2014 Székelyszabar Baranya Mohácsi
   2015 Székkutas Csongrád Hódmezővásárhelyi
   2016 Szeleste Vas Sárvári
   2017 Szelevény Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   2018 Szellő Baranya Pécsváradi
   2019 Szemely Baranya Pécsi
   2020 Szemenye Vas Vasvári
   2021 Szemere Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi
   2022 Szendrő Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2023 Szendrőlád Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2024 Szenna Somogy Kaposvári
   2025 Szenta Somogy Csurgói
   2026 Szentbalázs Somogy Kaposvári
   2027 Szentbékkálla Veszprém Tapolcai
   2028 Szentborbás Somogy Barcsi
   2029 Szentdénes Baranya Szentlőrinci
   2030 Szentdomonkos Heves Pétervásárai
   2031 Szente Nógrád Rétsági
   2032 Szentegát Baranya Szigetvári
   2033 Szentgál Veszprém Veszprémi
   2034 Szentgáloskér Somogy Kaposvári
   2035 Szentgyörgyvár Zala Keszthelyi
   2036 Szentgyörgyvölgy Zala Lenti
   2037 Szentimrefalva Veszprém Sümegi
   2038 Szentistván Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2039 Szentistvánbaksa Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói
   2040 Szentjakabfa Veszprém Balatonfüredi
   2041 Szentkatalin Baranya Szentlőrinci
   2042 Szentkirály Bács-Kiskun Tiszakécskei
   2043 Szentkirályszabadja Veszprém Veszprémi
   2044 Szentkozmadombja Zala Zalaegerszegi
   2045 Szentlászló Baranya Szigetvári
   2046 Szentliszló Zala Letenyei
   2047 Szentlőrinckáta Pest Nagykátai
   2048 Szentmargitfalva Zala Letenyei
   2049 Szentmártonkáta Pest Nagykátai
   2050 Szentpéterfa Vas Szombathelyi
   2051 Szentpéterfölde Zala Zalaegerszegi
   2052 Szentpéterszeg Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2053 Szentpéterúr Zala Zalaegerszegi
   2054 Szenyér Somogy Marcali
   2055 Szepetnek Zala Nagykanizsai
   2056 Szerecseny Győr-Moson-Sopron Téti
   2057 Szeremle Bács-Kiskun Bajai
   2058 Szerep Hajdú-Bihar Püspökladányi
   2059 Szergény Vas Celldömölki
   2060 Szigetbecse Pest Ráckevei
   2061 Szigetcsép Pest Ráckevei
   2062 Szigetújfalu Pest Ráckevei
   2063 Szigliget Veszprém Tapolcai
   2064 Szihalom Heves Füzesabonyi
   2065 Szijártóháza Zala Lenti
   2066 Szil Győr-Moson-Sopron Csornai
   2067 Szilágy Baranya Pécsi
   2068 Szilaspogony Nógrád Salgótarjáni
   2069 Szilsárkány Győr-Moson-Sopron Csornai
   2070 Szilvágy Zala Lenti
   2071 Szilvás Baranya Pécsi
   2072 Szilvásvárad Heves Bélapátfalvai
   2073 Szilvásszentmárton Somogy Kaposvári
   2074 Szin Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2075 Szinpetri Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2076 Szirmabesenyő Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   2077 Szob Pest Szobi
   2078 Szólád Somogy Siófoki
   2079 Szomód Komárom-Esztergom Tatai
   2080 Szomolya Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2081 Szomor Komárom-Esztergom Tatabányai
   2082 Szorosad Somogy Tabi
   2083 Szőc Veszprém Ajkai
   2084 Szőce Vas Körmendi
   2085 Sződ Pest Váci
   2086 Szögliget Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2087 Szőke Baranya Pécsi
   2088 Szőkéd Baranya Pécsi
   2089 Szőkedencs Somogy Marcali
   2090 Szőlősardó Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2091 Szőlősgyörök Somogy Fonyódi
   2092 Szörény Baranya Szigetvári
   2093 Szúcs Heves Egri
   2094 Szuha Nógrád Bátonyterenyei
   2095 Szuhafő Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   2096 Szuhakálló Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   2097 Szuhogy Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2098 Szulimán Baranya Szigetvári
   2099 Szulok Somogy Barcsi
   2100 Szurdokpüspöki Nógrád Pásztói
   2101 Szűcsi Heves Gyöngyösi
   2102 Szügy Nógrád Balassagyarmati
   2103 Szűr Baranya Mohácsi
   2104 Tab Somogy Tabi
   2105 Tabajd Fejér Bicskei
   2106 Tabdi Bács-Kiskun Kiskőrösi
   2107 Táborfalva Pest Dabasi
   2108 Takácsi Veszprém Pápai
   2109 Tákos Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2110 Taktabáj Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2111 Taktaharkány Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   2112 Taktakenéz Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   2113 Taktaszada Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   2114 Taliándörögd Veszprém Tapolcai
   2115 Tállya Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   2116 Tanakajd Vas Szombathelyi
   2117 Tápióbicske Pest Nagykátai
   2118 Tápiógyörgye Pest Nagykátai
   2119 Tápióság Pest Nagykátai
   2120 Tápiószőlős Pest Ceglédi
   2121 Tapsony Somogy Marcali
   2122 Tápszentmiklós Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi
   2123 Tar Nógrád Pásztói
   2124 Tarany Somogy Nagyatádi
   2125 Tarcal Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2126 Tard Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2127 Tardona Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai
   2128 Tarhos Békés Békési
   2129 Tarján Komárom-Esztergom Tatabányai
   2130 Tárkány Komárom-Esztergom Kisbéri
   2131 Tarnabod Heves Hevesi
   2132 Tarnalelesz Heves Pétervásárai
   2133 Tarnaméra Heves Hevesi
   2134 Tarnaörs Heves Hevesi
   2135 Tarnaszentmária Heves Egri
   2136 Tarnaszentmiklós Heves Hevesi
   2137 Tarnazsadány Heves Hevesi
   2138 Tárnokréti Győr-Moson-Sopron Csornai
   2139 Tarpa Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2140 Tarrós Baranya Hegyháti
   2141 Táska Somogy Marcali
   2142 Tass Bács-Kiskun Kunszentmiklósi
   2143 Taszár Somogy Kaposvári
   2144 Tataháza Bács-Kiskun Bácsalmási
   2145 Tatárszentgyörgy Pest Dabasi
   2146 Tázlár Bács-Kiskun Kiskőrösi
   2147 Tekenye Zala Zalaszentgróti
   2148 Tékes Baranya Hegyháti
   2149 Teklafalu Baranya Szigetvári
   2150 Telekes Vas Vasvári
   2151 Telekgerendás Békés Békéscsabai
   2152 Telkibánya Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   2153 Tengelic Tolna Paksi
   2154 Tengeri Baranya Sellyei
   2155 Tengőd Somogy Tabi
   2156 Tenk Heves Hevesi
   2157 Tépe Hajdú-Bihar Derecskei
   2158 Terem Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori
   2159 Terény Nógrád Balassagyarmati
   2160 Tereske Nógrád Rétsági
   2161 Teresztenye Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2162 Terpes Heves Pétervásárai
   2163 Tés Veszprém Várpalotai
   2164 Tésa Pest Szobi
   2165 Tésenfa Baranya Siklósi
   2166 Téseny Baranya Sellyei
   2167 Tét Győr-Moson-Sopron Téti
   2168 Tetétlen Hajdú-Bihar Püspökladányi
   2169 Tevel Tolna Bonyhádi
   2170 Tibolddaróc Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2171 Tiborszállás Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   2172 Tihany Veszprém Balatonfüredi
   2173 Tikos Somogy Marcali
   2174 Tilaj Zala Zalaegerszegi
   2175 Timár Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   2176 Tiszaadony Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2177 Tiszaalpár Bács-Kiskun Tiszakécskei
   2178 Tiszabábolna Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2179 Tiszabecs Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2180 Tiszabercel Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   2181 Tiszabezdéd Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   2182 Tiszabő Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   2183 Tiszabura Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   2184 Tiszacsécse Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2185 Tiszacsege Hajdú-Bihar Balmazújvárosi
   2186 Tiszacsermely Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   2187 Tiszadada Szabolcs-Szatmár-Bereg Tiszavasvári
   2188 Tiszaderzs Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   2189 Tiszadob Szabolcs-Szatmár-Bereg Tiszavasvári
   2190 Tiszadorogma Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   2191 Tiszaeszlár Szabolcs-Szatmár-Bereg Tiszavasvári
   2192 Tiszagyenda Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   2193 Tiszagyulaháza Hajdú-Bihar Hajdúnánási
   2194 Tiszaigar Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   2195 Tiszainoka Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   2196 Tiszajenő Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2197 Tiszakanyár Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   2198 Tiszakarád Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   2199 Tiszakerecseny Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2200 Tiszakeszi Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   2201 Tiszakóród Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2202 Tiszakürt Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   2203 Tiszaladány Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2204 Tiszalúc Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi
   2205 Tiszamogyorós Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   2206 Tiszanagyfalu Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai
   2207 Tiszanána Heves Hevesi
   2208 Tiszaörs Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   2209 Tiszapalkonya Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújvárosi
   2210 Tiszapüspöki Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi
   2211 Tiszarád Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   2212 Tiszaroff Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   2213 Tiszasas Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni
   2214 Tiszasüly Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2215 Tiszaszalka Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2216 Tiszaszentimre Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   2217 Tiszaszentmárton Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   2218 Tiszasziget Csongrád Szegedi
   2219 Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi
   2220 Tiszatardos Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2221 Tiszatarján Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti
   2222 Tiszatelek Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrányi
   2223 Tiszatenyő Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi
   2224 Tiszavalk Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2225 Tiszavárkony Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2226 Tiszavid Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2227 Tisztaberek Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2228 Tivadar Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2229 Tóalmás Pest Nagykátai
   2230 Tófalu Heves Füzesabonyi
   2231 Tófej Zala Zalaegerszegi
   2232 Tófű Baranya Komlói
   2233 Tokaj Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji
   2234 Tokod Komárom-Esztergom Esztergomi
   2235 Tokodaltáró Komárom-Esztergom Esztergomi
   2236 Tolcsva Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   2237 Told Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2238 Tolnanémedi Tolna Tamási
   2239 Tomajmonostora Jász-Nagykun-Szolnok Kunhegyesi
   2240 Tomor Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2241 Tompa Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   2242 Tompaládony Vas Sárvári
   2243 Tormafölde Zala Lenti
   2244 Tormás Baranya Hegyháti
   2245 Tormásliget Vas Kőszegi
   2246 Tornabarakony Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2247 Tornakápolna Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2248 Tornanádaska Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2249 Tornaszentandrás Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2250 Tornaszentjakab Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2251 Tornyiszentmiklós Zala Lenti
   2252 Tornyosnémeti Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   2253 Torvaj Somogy Tabi
   2254 Tószeg Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2255 Tótszentgyörgy Baranya Szigetvári
   2256 Tótszentmárton Zala Letenyei
   2257 Tótszerdahely Zala Letenyei
   2258 Tótújfalu Somogy Barcsi
   2259 Tök Pest Budakeszi
   2260 Tömörkény Csongrád Csongrádi
   2261 Törökkoppány Somogy Tabi
   2262 Törtel Pest Ceglédi
   2263 Töttös Baranya Bólyi
   2264 Trizs Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   2265 Tunyogmatolcs Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2266 Túristvándi Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2267 Túrony Baranya Siklósi
   2268 Túrricse Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2269 Tuzsér Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   2270 Türje Zala Zalaszentgróti
   2271 Tüskevár Veszprém Devecseri
   2272 Tyukod Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   2273 Udvar Baranya Mohácsi
   2274 Udvari Tolna Tamási
   2275 Ugod Veszprém Pápai
   2276 Újcsanálos Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   2277 Újhartyán Pest Dabasi
   2278 Újiráz Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2279 Újireg Tolna Tamási
   2280 Újkenéz Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai
   2281 Újkér Győr-Moson-Sopron Soproni
   2282 Újkígyós Békés Békéscsabai
   2283 Újlengyel Pest Dabasi
   2284 Újléta Hajdú-Bihar Nyíradonyi
   2285 Újlőrincfalva Heves Füzesabonyi
   2286 Újpetre Baranya Siklósi
   2287 Újszalonta Békés Sarkadi
   2288 Újszentmargita Hajdú-Bihar Balmazújvárosi
   2289 Újszilvás Pest Ceglédi
   2290 Újtelek Bács-Kiskun Kalocsai
   2291 Újtikos Hajdú-Bihar Hajdúnánási
   2292 Újudvar Zala Nagykanizsai
   2293 Újvárfalva Somogy Kaposvári
   2294 Ukk Veszprém Sümegi
   2295 Und Győr-Moson-Sopron Soproni
   2296 Uppony Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi
   2297 Ura Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri
   2298 Uraiújfalu Vas Sárvári
   2299 Úri Pest Nagykátai
   2300 Úrkút Veszprém Ajkai
   2301 Uszka Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2302 Uszód Bács-Kiskun Kalocsai
   2303 Uzsa Veszprém Tapolcai
   2304 Üllés Csongrád Mórahalmi
   2305 Vácegres Pest Aszódi
   2306 Váckisújfalu Pest Váci
   2307 Vácszentlászló Pest Gödöllői
   2308 Vág Győr-Moson-Sopron Csornai
   2309 Vágáshuta Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   2310 Vaja Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   2311 Vajdácska Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   2312 Vajszló Baranya Sellyei
   2313 Vajta Fejér Sárbogárdi
   2314 Valkonya Zala Letenyei
   2315 Vállaj Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai
   2316 Vállus Zala Keszthelyi
   2317 Vámosatya Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi
   2318 Vámoscsalád Vas Sárvári
   2319 Vámosgyörk Heves Gyöngyösi
   2320 Vámosmikola Pest Szobi
   2321 Vámosoroszi Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2322 Vámosújfalu Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   2323 Váncsod Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2324 Vanyarc Nógrád Pásztói
   2325 Vanyola Veszprém Pápai
   2326 Várad Baranya Szigetvári
   2327 Váralja Tolna Bonyhádi
   2328 Varászló Somogy Marcali
   2329 Váraszó Heves Pétervásárai
   2330 Várbalog Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári
   2331 Varbó Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci
   2332 Varbóc Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2333 Várda Somogy Kaposvári
   2334 Várdomb Tolna Szekszárdi
   2335 Várfölde Zala Letenyei
   2336 Varga Baranya Hegyháti
   2337 Várkesző Veszprém Pápai
   2338 Várong Tolna Dombóvári
   2339 Városföld Bács-Kiskun Kecskeméti
   2340 Városlőd Veszprém Ajkai
   2341 Varsád Tolna Tamási
   2342 Varsány Nógrád Szécsényi
   2343 Várvölgy Zala Keszthelyi
   2344 Vasalja Vas Körmendi
   2345 Vásárosbéc Baranya Szigetvári
   2346 Vásárosdombó Baranya Hegyháti
   2347 Vásárosfalu Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   2348 Vásárosmiske Vas Sárvári
   2349 Vasasszonyfa Vas Szombathelyi
   2350 Vasboldogasszony Zala Zalaegerszegi
   2351 Vasegerszeg Vas Sárvári
   2352 Vashosszúfalu Vas Sárvári
   2353 Vaskeresztes Vas Szombathelyi
   2354 Vaskút Bács-Kiskun Bajai
   2355 Vasmegyer Szabolcs-Szatmár-Bereg Kemecsei
   2356 Vaspör Zala Zalaegerszegi
   2357 Vassurány Vas Szombathelyi
   2358 Vasvár Vas Vasvári
   2359 Vaszar Veszprém Pápai
   2360 Vasszécseny Vas Szombathelyi
   2361 Vasszentmihály Vas Szentgotthárdi
   2362 Vasszilvágy Vas Szombathelyi
   2363 Vát Vas Szombathelyi
   2364 Vatta Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi
   2365 Vázsnok Baranya Hegyháti
   2366 Vécs Heves Gyöngyösi
   2367 Végegyháza Békés Mezőkovácsházai
   2368 Vejti Baranya Sellyei
   2369 Vékény Baranya Komlói
   2370 Vekerd Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2371 Velemér Vas Körmendi
   2372 Velény Baranya Szentlőrinci
   2373 Véménd Baranya Mohácsi
   2374 Vének Győr-Moson-Sopron Győri
   2375 Vép Vas Szombathelyi
   2376 Vereb Fejér Gárdonyi
   2377 Verpelét Heves Egri
   2378 Verseg Pest Aszódi
   2379 Versend Baranya Bólyi
   2380 Vértesacsa Fejér Bicskei
   2381 Vértesboglár Fejér Bicskei
   2382 Vérteskethely Komárom-Esztergom Kisbéri
   2383 Vértessomló Komárom-Esztergom Tatabányai
   2384 Vértestolna Komárom-Esztergom Tatai
   2385 Vése Somogy Marcali
   2386 Veszprémfajsz Veszprém Veszprémi
   2387 Veszprémgalsa Veszprém Sümegi
   2388 Vezseny Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2389 Vid Veszprém Devecseri
   2390 Vigántpetend Veszprém Tapolcai
   2391 Villány Baranya Siklósi
   2392 Villánykövesd Baranya Siklósi
   2393 Vilmány Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   2394 Vilonya Veszprém Várpalotai
   2395 Vilyvitány Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi
   2396 Vinár Veszprém Pápai
   2397 Vindornyafok Zala Keszthelyi
   2398 Vindornyalak Zala Keszthelyi
   2399 Vindornyaszőlős Zala Keszthelyi
   2400 Viss Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   2401 Visz Somogy Fonyódi
   2402 Viszák Vas Körmendi
   2403 Viszló Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2404 Visznek Heves Gyöngyösi
   2405 Vitnyéd Győr-Moson-Sopron Kapuvári
   2406 Vízvár Somogy Barcsi
   2407 Vizslás Nógrád Salgótarjáni
   2408 Vizsoly Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   2409 Vokány Baranya Siklósi
   2410 Vöckönd Zala Zalaegerszegi
   2411 Völcsej Győr-Moson-Sopron Soproni
   2412 Vönöck Vas Celldömölki
   2413 Vöröstó Veszprém Veszprémi
   2414 Vörs Somogy Marcali
   2415 Zabar Nógrád Salgótarjáni
   2416 Zádor Baranya Szigetvári
   2417 Zádorfalva Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   2418 Zagyvarékas Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki
   2419 Zagyvaszántó Heves Hatvani
   2420 Záhony Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi
   2421 Zajk Zala Letenyei
   2422 Zajta Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2423 Zákány Somogy Csurgói
   2424 Zákányfalu Somogy Csurgói
   2425 Zákányszék Csongrád Mórahalmi
   2426 Zala Somogy Tabi
   2427 Zalaapáti Zala Keszthelyi
   2428 Zalabaksa Zala Lenti
   2429 Zalabér Zala Zalaszentgróti
   2430 Zalaboldogfa Zala Zalaegerszegi
   2431 Zalacsány Zala Keszthelyi
   2432 Zalacséb Zala Zalaegerszegi
   2433 Zalaerdőd Veszprém Sümegi
   2434 Zalagyömörő Veszprém Sümegi
   2435 Zalaháshágy Zala Zalaegerszegi
   2436 Zalaigrice Zala Zalaegerszegi
   2437 Zalaistvánd Zala Zalaegerszegi
   2438 Zalakomár Zala Nagykanizsai
   2439 Zalaköveskút Zala Keszthelyi
   2440 Zalalövő Zala Zalaegerszegi
   2441 Zalameggyes Veszprém Sümegi
   2442 Zalamerenye Zala Nagykanizsai
   2443 Zalaszabar Zala Nagykanizsai
   2444 Zalaszántó Zala Keszthelyi
   2445 Zalaszegvár Veszprém Sümegi
   2446 Zalaszentbalázs Zala Nagykanizsai
   2447 Zalaszentgyörgy Zala Zalaegerszegi
   2448 Zalaszentiván Zala Zalaegerszegi
   2449 Zalaszentjakab Zala Nagykanizsai
   2450 Zalaszentlászló Zala Zalaszentgróti
   2451 Zalaszentlőrinc Zala Zalaegerszegi
   2452 Zalaszentmárton Zala Keszthelyi
   2453 Zalaszentmihály Zala Zalaegerszegi
   2454 Zalaszombatfa Zala Lenti
   2455 Zaláta Baranya Sellyei
   2456 Zalatárnok Zala Zalaegerszegi
   2457 Zalaújlak Zala Nagykanizsai
   2458 Zalavár Zala Keszthelyi
   2459 Zalavég Zala Zalaszentgróti
   2460 Zalkod Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki
   2461 Zámoly Fejér Székesfehérvári
   2462 Zánka Veszprém Balatonfüredi
   2463 Zaránk Heves Hevesi
   2464 Závod Tolna Bonyhádi
   2465 Zebecke Zala Lenti
   2466 Zemplénagárd Borsod-Abaúj-Zemplén Cigándi
   2467 Zengővárkony Baranya Pécsváradi
   2468 Zichyújfalu Fejér Gárdonyi
   2469 Zics Somogy Tabi
   2470 Ziliz Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi
   2471 Zimány Somogy Kaposvári
   2472 Zomba Tolna Bonyhádi
   2473 Zubogy Borsod-Abaúj-Zemplén Putnoki
   2474 Zsadány Békés Sarkadi
   2475 Zsáka Hajdú-Bihar Berettyóújfalui
   2476 Zsámbok Pest Gödöllői
   2477 Zsana Bács-Kiskun Kiskunhalasi
   2478 Zsarolyán Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati
   2479 Zsebeháza Győr-Moson-Sopron Csornai
   2480 Zsédeny Vas Sárvári
   2481 Zselickisfalud Somogy Kaposvári
   2482 Zselicszentpál Somogy Kaposvári
   2483 Zsennye Vas Szombathelyi
   2484 Zsombó Csongrád Mórahalmi
   2485 Zsujta Borsod-Abaúj-Zemplén Gönci
   2486 Zsurk Szabolcs-Szatmár-Bereg Záhonyi